Burak Elmas

Başkan falan değil bu renktaş
Yemeye gelmiş çulsuzun teki, sınıf atlayıp gidecek

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Makama saygıdan kullanıyoruz işte. Yoksa tabi ki değil. Hiç istememiştim zaten. Keşke biz utansaydık. Bundan sınıfa başkan bile olmaz dedik. Harbiden öyleymiş...

Şu an geçtiğimiz süreci nasıl değerlendirecek ve ne yapacak en büyük merakım.

Şahsen ben çok umutlu idim kazandığında . (FT'den kredisi fazladır diye yorumlarım var hatta)

Geldiğimiz hale bakınca "Kokuşmuş sistem, pis sistem , sistem de sistem" haricinde pek bir lafı yok. Şimidiki süreçte alacağı kararlar ile kendi kaderini çizecektir.

Son genel kuruldaki konuşmacılarıda üşenmemiştim dinlemiştim. Zaten içeride karşıtı çok fazla sayıda oldu bile. Olağanüstü şekilde işler dönmez ise zaten çok uzun süre kalamayacaktır.

dolandırıcı çapsız kepaze bir sürü başkan gördük de peçeteci bir başkan bularak türk futboluna yeni bir soluk getirerek çıtayı yapış yapış bi yere koyduk

Göreve başladığındaki FT tercihi ve daha kötüsü şu anki FT ısrarı kendisinin sonu olacak.

Daha Ali Koç fanboyluğundan ve TFF'ye karşı gösterdiği ezik ve rezil tutumdan bahsetmedim bile. Günlerinin aynı FT gibi sayılı olduğunu düşünüyorum. Kulübü maalesef yeni kaoslar ve krizler bekliyor 2022'de.

Masaya vuracak
. Fırtına öncesi sessizlik. Olarak yorumluyorum

20 yıllık tarihimde daha rezaleti görülmedi. Adnan 1000 Cansun 1500 Dursun 2000 basar buna.

Baskan acaba Terimi kovmaya cesareti yok diye, ona ocak ayinda para ve transfer yok deyip istifa ettirmeyemi calisiyor?
Yahu sanki çok para bulup veriyorlarmış gibi yorumlar yapıyorsunuz.Geçen sene harcanan para 10 milyon.Evet buna rağmen çok daha iyi kadro kurulabilirdi.Ama başkanından teknik adamına ve taraftarına kadar genç giye diye batırdılar takımı.O kadar kolaydı bizim seviyemizde genç oyuncu bulup oynatmak.

Rahmetli Mustafa Cengiz'e ne kadar haksızlık yapmışız diyorum kendi kendime bu vasıfsız ve pısırık adamı görünce.

1640764003454.webp

öyle valla doğru demiş

en az fatih terim deki kadar suc var yönetimde.

transferi td ister yönetim halleder.

gedsonu öyle yada böyle transfer edecekleri. gedsona vermedikleri 10-15 milyonu simdiden kaybedik bu sezon. bence daha fazla zarar ettik. kupa, lig, seneye avrupa...

Geri
Üst Alt