Burak Elmas

Sezon başından beri bir kez cesurca davranıp Galatasaray başkanı gibi davran ve hocayı görevden al.

Takımın bir bok oynamaması bi tarafa yine hakem maçın içine etti. Ve yine ses olmayacak . Bildiğin penaltıyı vermedi göz göre göre. Ama bizim yönetim Ali abisini yalamak ile meşgüldür

Bu vasifsizi Ali Koc'la karsilastirmayin lutfen. Ali Koc berbat bir baskan ama bu baskan falan degil, ezigin teki.

Kasa tam takır olduğu için terim'i kovamıyor bence aklında terim'i kovup jorge jesus-lucien favre gibi bir adam getirmek istiyor ama kasada para yok.

son şansların, hemen hoca arayışına başla yoksa terim senin başkanlığının sonu olacak. bu çete başarısızlığı tamamen sana fatura edip defterini dürecek belli oldu.

Buna oy veren her kim olursa olsun alayı suçlu bu durumdan yok ben bilemedim bilmedim demek yok

Sözde vizyonlu çağdaş bla bla bla başkan mı arıyordunuz al bak al ahanda size başkan hem de ne başkan bostan korkuluğu gibi mazallah

Mustafa Cengiz başkanımın kemikleri sızlıyordur rahmetli bugünler için mi çalıştı didindi yazık onca emeğine adam sağlığından oldu şu kulübe az daha faydam olsun diye

Galatasaray başkanlığı öyle her ağayım paşayım diyenin yapabileceği iş değildir

Ağırlığın olacak azametin olacak yanında berber çırağı gibi durduğun adamlara başkanlık yapamazsın

Ya hocayı kov ya hiç sormadan adam gibi yabancı yardımcı getir kendi kaçar belki hiçbirini yapamıyosan kendin istifa et..

Geri
Üst Alt