Burak Elmas

Başkan, imza toplama olayına az kaldı gibi, gitmeden önce temizliğini biran önce bitirirsin inşallah.

Güç zehirlenmesi en tehlikeli şey. Işıtan Gün dahil kendisi bile buna dikkat etmeli. Muğlak tercüman nereden çıktı? Hata yapma lüksü yok. 3 yıl başarısız olma kredisi sadece Terim'e çıkardı, öyle de oldu. Tarihimizde böyle bir şey bir daha olmaz.

Sene başında büyük çoğunluk desteklerken destek vermeyen azınlığın içindeydim. Şu an çoğu kişi desteğini çekti ve bende bugünden itibaren tam destek veriyorum.

Son 2-3 gündür yapılan rezil kalkışmaya karşı dik dursunlar, yanlarındayım.

Burak Elmas'ın yerinde olsam Ali Dürüst'ü ikna edip Asbaşkan olarak yönetim kadrosuna katardım. Zaten çok samimiler.

Başkanı teşekkür etmek lazım. Türkiye için büyük tehlike oluşturacak bir çeteyi çökertmemize vesile oldu.

Sanırım Gs tarihinin en zor zamanlarını yaşayan başkanı olarak tarihe geçecek ,
Düşmanı en yakınındaydı ama tanıyamamış yeterince demek ki bunlar ölüm döşeğinde ki adama neler yaptılar sana mı acıyacaklardı ,

Sanırım Gs tarihinin en zor zamanlarını yaşayan başkanı olarak tarihe geçecek ,
Düşmanı en yakınındaydı ama tanıyamamış yeterince demek ki bunlar ölüm döşeğinde ki adama neler yaptılar sana mı acıyacaklardı ,
Ölümle mücadele eden adama hastalığı üzerinden vuran zihniyetin destekçileri bunlar

Tirsak başkan anca kendi takımına gelince baskan olduğunu hatırla, git nihat abin aferim versin sana.

Burak elmas mısın nesin çıkıp bir açıklama yapmazsan istifa et

Lan çık konuş artık. Ne açıklayacaksan açıkla ya da sende hoca gibi defol git. Sıçtığınız agizimiza ikiniz. Rezil herifler.

Koydurtma Nihat abine. Hakkımızı adam gibi savunuyorsan savun şu şerefsizlere karşı.

Hastane ve yağ kuyrukları geri dönmüş gibi. Kümeci başkan adayı!

sus sus biraz daha sus git ali koçu biraz daha yala. takımın anasını belliyorlar sahada sen sus sakın konuşma çapsız herif

Geri
Üst Alt