Burak Elmas

Öncelikle açıklamaları beni tatmin etti.gedsonu almaması ft kararından sonra 2.iyi hamlesi oldu.Mevcut yabancı sınırlaması ve bb anlaşması ışığında 7.5milyon taahhüt vermemesini gayet anlaşılır buluyorum.gerzek taraftarın gazına gelip gedsonu transfer etmediği için kendi adıma teşekkür ederim.zaten rizede oynayacak kadar düşen bir oyuncuyla işimiz olmamalı.
en büyük sıkıntısı millet algı kasarken geç reaksiyon göstermesi.iletişim konusunda cengiz yönetiminden bile vahim durumdayız.

Başkan olabilecek kalibrede değil. Kafasızın teki. Çok kötü yalan söylüyor.

İyi oldu böyle rezil ola ola gideceksin çok kötü anılacaksın

Gedson konusunda ayip ettigi tek sey ts maci oncesi kendi kafalarinda olusmus kesin maglubiyeti taraftari susturmak icin gedsonu aldik mactan sonra ertesi gun aciklayacagiz minvalinde haberler yaptırması.
Onun disinda transfer etmis etmemis kendi tercihleri tabii kelle kendi kelleleri

En büyük darbeyi vurdu zaten isitfa etse ibra edilmese bile umrunda degidlir bu "adam"in. Ama ilk ic saha maciinda olacaklari görecegiz

Cicaldau 6.5
Berkan 4
Morutan 4

BELMAS

Fatih Terim ve taraftarin baskani

Umarım birisi yanlışlıkla telefonunu falan paylaşır sosyal medyada bunun. İlk Kayseri maçında da dayağı yer taraftardan.

Galatasaray tarihinin en büyük yönetimsel zaafiyetini yaşatıyor. Bir daha taraftarın lafıyla başkan seçilmesin. En realist konuşan elle tutulan bir şeyler vaad edenler başkan olmalı.

Fener Beşiktaş falan neyse de Rize'den ayar yiyen başkan olmaktan utanmıyor musun ha? Rezil kepaze çapsız herif.

Senin kayınpederini de sevmezdim

Seni de sevmiyorum süt OĞLAN

tarih forumuna değil and olsun ki çöp kutusuna gideceksin!

Geri
Üst Alt