Burak Elmas

Viskinden bir yudum al, sonra purondan bir nefes çek. Koltuğuna otur. Kalemi eline al ve en güzel imzanı atarak istifanı imzala. Sonra da ağzına GALATASARAY adını bir daha alma lütfen.

Kolundan tutup uzaklaştirmak lazım kulüp binasından daha da rezil etmeden 100 yıllık camiayı

Kendini akıllı taraftarı da aptal sanan bir adamı ibra ederlerse tarih onları da yazacak, taraftara rağmen kimse başkanlık yapamaz.

Görüşmeyi Zorbye yapıyor, parayı Dinçer Azaphan veriyor, transferi Gomis ile Aleyna Tilki açıklıyor!!

beceriksizler gelmisler marifetmis gibi birde gomis transferini bana övüyorlar 4sene önce 500.000 icin yolladiniz 4 sene sonra 37 olmus adam, vizyonsuzsunuz!!!!
gedson gibi adami 6mio gibi rakama kapatmislar abv, ayriyetten adamlardan tarihin en büyük calimini yedik bu anca beni taliscayla unutturur!!!!

Ünal Aysal: "Başında bir aslan olan kuzular ordusu, başında kuzu olan aslanlar ordusunu her zaman yener."

valla şu durum vaziyet ibrasızlık ihtimalini düşündürdü bana.

adnan polat döneminin kongredeki idari açıdan ibra edilmediği videolar paylaşılmış deli gibi sağda solda.

Youtube'dan bakayım dedim hatırlamıyordum bazı detayları ve şununla karşılaştım "İbra Etmeyenler" kısmında 3 saniyeliğine.

Takım biraz daha doğranır ya da maç alamaz ise ufaktan o kadar gergin bir kongreye gideceğiz gibi geliyor bana.

image_2022-02-02_194615.webp

Geri
Üst Alt