Burak Elmas

Başkanım ben! Ben başkanım!! Evet başkanım ben! Benim başkan ben!!! Ben başkanım!!! Başkan benim!

Evet sensin başkan! Ne başkan ama!!!!!

Bir kaç gün önce yazmıştım tekrar yazayım.

Bunlar düğün günü gelin evine gidip gelini almaya kalksa oradan bile eli boş dönüp düğün iptal olur.

Gomisi bile Erden Timur ve Dinço halletmiş.

Burak ve ekibi bu işte!

Yanlış t.d ile göreve başlaması/geç göndermesi, sponsor bulamaması dışında başarılı

Domenect sansindir

Bulut hiyarina para yrdirmedigin için tşk ama bize bu durumu net açıklamayıp kulübü rezil ettin

Hemen şimdi İSTİFA

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk satsa bile yarısını benfica’ya ödeyecek. tek mantıklı yanı 6 milyon ücreti 5 yıl vadeye yaymışlar.
biz alsaydık sanırım 6 milyondan da fazlaya gelecekti renktaş. her neyse gedson iyi topçu ben de alınmasını istedim ama uygun maliyetlerle olmalıydı. galatasaray burak elmas'la, desteklensin veya desteklenmesin bir yola girmiş görünüyor. campos'la iletişim halindeyse kulüp belki gedson'un o maliyetlerle alınmasını istememiştir. bizim için öncelik bu sezonu kazasız belasız tamamlamak. fatih terim'le iyi alıştı taraftar transfer çılgınlığına ama şu anda bu halde olmamızın başlıca sebeplerinden biri o çılgınlıktı. düşün 5 sene boyunca ozan kabak dışında dişe dokunur bir satış yapamamış kulüp yapamadığı gibi yedekleyecek, ikame edecek altyapı topçuları bile çıkmamış. ama işin kolayı başkanlara sallamak yalan yok ben de salladım mustafa cengiz'e ama inkar evresinden hızlıca çıkıp kabullenme evresine girmeliyiz. galatasaray'da para yok. bundan sonra nokta atışı transferler yapılmalı, kadroya giremeyen eldekilerde ya kiralanmalı ya satılmalı. devrim devrim der taraftar ama acıya sıkıntıya geldi mi hemen istifa yok öyle acısız devrim.

Başkan Marcao ve Alpaslanı da satın
2 stoper 1 ortasahaya okeyiz önümüze bakarız

Benfica'nın Gedson Fernandez için 2 sezon toplamında kiralama ücreti için 1 milyon euro + 7,5 milyon euro satın alma opsiyonu koymak istediğini söyleyen şahıs..

Geri
Üst Alt