- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Bir insanın her twiti kendi başına gelir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadise hanımın manitası
Kıskanç fesat bir kişilik gibi görünmekte.Ulan bu herif baskanliktan önce gece gündüz tweet atmis herhalde. Her konuyla ilgili tweet'i var inanilir gibi degil.
Ben böyle birsey görmedim.
adam işsizdi. bütün gün twit atıp bulmaca cozuyordur.Ulan bu herif baskanliktan önce gece gündüz tweet atmis herhalde. Her konuyla ilgili tweet'i var inanilir gibi degil.
issiz gücüz adamin zamani bol olurUlan bu herif baskanliktan önce gece gündüz tweet atmis herhalde. Her konuyla ilgili tweet'i var inanilir gibi degil.
issiz gücüz adamin zamani bol olur
Git iste erken secime yoksa ibra olmiyacaksin .
Bence Elmas icin kaciz yeri kalmadi, dogru düzgün hic bir secim vaadini tutamadi, takimi korumayi birak resmen cakala ite yem etti. Sezona yanlis hoca ile baslayip transferlere gereksiz yere cok para harcadi. Bir hatasini daha kötüsüyle telafi etmeye calisti, yönetim icinde ic savas olustu, bu dönemi okadar kötü yönetti ki Dursun bile bunun yaninda gercek bir Baskan gibi kaldi. Demem o ki, Burak Elmas icin baskanlik cok agir geldi, ve bunun altinda ezildi. Sonuc olarak dönemi bitince kendini kurtarmis olacak, maddi ve is hayati düzelecek ama Galatasaraya cok agir bir darbe indirmis olacak.Mart'ın onuna az bir şey var zaten , genel kurul için süre bile sayılmaz - bu süreçte transferlerin etikisi / yapmadığı trasnferlerin olsaydı bariz katacağı şeyler ön plana çıkar ise zaten tarihin en kötü sezonu, kongre affetmez.
hadise hanımın manitası