Burak Elmas

Sezona yanlis hoca ile baslayip transferlere gereksiz yere cok para harcadi

Herkes şunun farkında olsa - yani konunun FTnin gitmesi gelmesi önemli değil , bu yönetim kafasıyla aslında uyuşmayan tamamen politik (türkiye değil GS içi ve medya/taraftara politika) bir karar ile FT ile başlandı ve evet harcanan bütçe anormal.

Dediğin gibi sonraki süreçte her laf kriz , her yapılan hamle açık ve şeffaflıktan uzak, tepki konuşmaları zayıf ve iletişimi çok büyük sınıfta kaldı. Katılıyorum kendi öngördüğünden daha zor bir iş çıktı Burak Elmas için.

Kongre'de en başta ağır abiler olmak üzere zaten ağır şekilde iğneleme yapılır . Gerçi "ibra olmamak" epey ağır bir şey bizim camia içinde diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz. Mesela tam hatırlamıyorum Adnan Polat'ın idari ibrasızlığına yol açan , tribün gibi tezhaurat yapılan kongrede o dönemin ana sebepleri neydi hatırlayan var mı tam ? Adnan Sezgin kousu vardır illaki, tmm ligde berbat top vardı başka somut neden tam hatırlamıyorum o nedenle sordum.

Çünkü bu dönemden önce en karamsar olunan dönem oydu.

Kendi yöneticilerin muhabirlere gedson bitti haberi yaptirip taraftarin duygulariyla oynat dalga gec sonrada biz istemedik filan de. Sen gideceksin burak. En kötü baskan olarak anilacaksin

Biz bu adamın başkanlık gidişatını sezona fatih terimle başlamasından anlamıştık.. Bazıları anlamadı malesef..

Seçimde kendisine karşı nötr'düm. Başkanlık seçiminde taraf tutmadım fakat genç birisi olması sebebiyle azcıkta olsa umudum vardı.

Bir insan fb'li ya da bjk'li olsa anca bu kadar zarar verebilirdi kulübe..

Biz bu adamın başkanlık gidişatını sezona fatih terimle başlamasından anlamıştık.. Bazıları anlamadı malesef..

Seçimde kendisine karşı nötr'düm. Başkanlık seçiminde taraf tutmadım fakat genç birisi olması sebebiyle azcıkta olsa umudum vardı.

Bir insan fb'li ya da bjk'li olsa anca bu kadar zarar verebilirdi kulübe..
Fbli ya da bjkli bile isine saygisi olur ve böyle rezillikler yasatmazdi bence

harbiden tam imitasyon koçmuş bu.fenerdeki aziz eskilerini getiriyordu bu da bizimkileri. bir de bilmem kaç senedir hazırlanıyoruz diyordu.
bizim gelecek yaş acilen sahipli sisteme geçmek lazım bunakları ayrı ergenleri ayrı rezalet üyelerin

Kimlik tespiti yapıcam bunun için sorularım olacak.

Soru 1:

Yiğenim Ünsalı kaç para dolandırdım?

Doğru cevabı bilen yiğenimdir.
tehlikeli soru

1643891940486.webp

Geri
Üst Alt