Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.781
- 29.189
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhtiyacımız yoktuuu, istesek alırdııkk...
Bravo büyük başkan.Sana ne desem içim soğumaz.
Ya bu nedir yafb ajanı
? ney ne dayı aziz yıldırıma kulübü versek ancak bu kadar kötü hale getirebilirdi?Ya bu nedir ya
Ne kadar basit ya insanlara böyle konuşmak ben buna karşıyım.hocam fb ajanı vb? ney ne dayı aziz yıldırıma kulübü versek ancak bu kadar kötü hale getirebilirdi?
Reis biz de istemeyiz böyle konuşmayı yalnız Burak Elmas denilen arkadaş bu kulübe başkan olmadan önce Terim'in ille de Emre Akbaba penaltı atacak inadı ile averajla şampiyonluk kaçırdık.Averajla şampiyonluk kaçırdığımız bir sezonda öyle saçma sapan işler yaptı ki öyle transferler yaptı ki küme düşme ihtimalini konuşuyoruz.Adamın ortaya koyduğu hiç bir şey yok.Koskoca Galatasaray kulübüne nerelere getirdi.Alay konusu olduk.Bunlar bana ağır geliyor bakma dalgasına yazıyorum da içimdekileri yazsam anında BAN yerim.Ne kadar basit ya insanlara böyle konuşmak ben buna karşıyım.hocam fb ajanı vb
Vur abalıya. Futbol tarafubda çoğu şeyin sorumlusu Terim yine mağdur oldu. Bu da Burak Elmas'ın hatası.
Hatası çok. Bu saydıklarından ziyade iletişim mevzusu baya sıkıntılı. Ancak ilk 6 ay için eleştirilerin kapsamını çok abartılı buluyorum. Ülkede ciddi bir kur artışı oldu ve maliyetler %50 arttı durduğu yerde. Ayrıca futbol takımının bu kadar kötü gideceği tahmin etmiyordu hiç kimse.Burak elmas verdiği hicbir vaati yerine getirememis, alenen taraftara yalan söylemiş bir baskandir. Taraftar hakaret etmesin ama dibine kadar laf söylesin bence. Terim bedelini odedi ve kovuldu. Kendisi hicbir bedel falan ödemedi. Nerede sponsor ? Nerede 40 milyon dolar kasa kolayligi ? 2 tane iyi Galatasarayli olmasa sponsor olacak kimse bile bulamayacakti. Burak elmas ibreti alem icin ibra edilmemeli ki, bir daha hiçbir baskan taraftara yalan söylemesin, aklından bile geçirmesin.
kımı tutuyon acunvivorda yiigt
Karı kız işine girmedikçe Ogedaykımı tutuyon acunvivorda yiigt