Burak Elmas

Proje falan rüyasi satip yabanci getiriyorsan Ole Werner gibi birini getirecektin.

Yürü artik istifa et be adam nasil onursuz ciktn sen böyle?

Çok büyük tepki verilmesi gerekiyor.Artik o koltuğu işgal etmemesi ve gitmesi gerekli

daha şimdiden aklı yetsin yetmesin bi ton herif yeni hocaya düşman oldu istediğinde buydu diye tahmin ediyordum en başından beri. ölümü gösterdin sıtmaya razı ettin taraftarı. artık terim sonrası gelmeye götü yemeyen o şampiyonluk satıcısı iti gönül rahatlığıyla getireblirsin kurtarıcı diye

Bu akşam hemen Torrent denen herifi kov!

Mart ayında da seni ibra etmeyerek kovacaklar zaten!

Herkes BEDEL ödeyecek!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha şimdiden aklı yetsin yetmesin bi ton herif yeni hocaya düşman oldu istediğinde buydu diye tahmin ediyordum en başından beri. ölümü gösterdin sıtmaya razı ettin taraftarı. artık terim sonrası gelmeye götü yemeyen o şampiyonluk satıcısı iti gönül rahatlığıyla getireblirsin kurtarıcı diye

Kim o anlamadım ben

Koskoca Galatasaray'ın başkanı diye laf etmeyeyim diyorum ama yani insan biraz utanır artık. Biraz haysiyetli karakterli insan çıkar istifasını verir. Bir insanda bu kadar mı utanmaz olmaz? Koca Galatasaray'ı bu hale getiren insanın biraz olsun içi sızlamaz mı?

Katıksız hain😡😡😡😡 senin yaptığın başkanlığı rambo okan yapmaz!

Geri
Üst Alt