Burak Elmas

Küme düşsek eminim yine bahaneler uydurur.bu adama mudahele edilmeli bu kendi gitmez.

Takımın toparlaması için gereken tek adami almadı bunun kadar açık açık hainlik yapan birini görmedim simdiye kadar.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezil herif.

Hic utanmasi da yok. Koskoca Galatasaray'i ne hallere düsürdünüz.

Süren, Cansun, Canaydın, Polat, Aysal, Yarsuvat, Özbek ve Cengiz dönemlerini hatırlayan-bilen biri olarak hiç bir Başkan'dan böylesine nefret etmedim. Hiç bir Başkan'ın böylesine art niyetli olduğunu düşünmedim. Genel Kurul'da Polat'tan beter muameleye maruz kalıp, rencide edilerek defolursun umarım.

önümüzdeki ay kongrede ipi çekilecektir
o yüzden boşa konuşmaya gerek yok bu adamı

Bu akşam hemen Torrent denen herifi kov!

Mart ayında da seni ibra etmeyerek kovacaklar zaten!

Herkes BEDEL ödeyecek!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu aksiyon gerçekleşti diyelim. İkisi de gitti. Ne olacak? Düzelecek mi sanıyorsun gerçekten her şey? Temel sorun bu ikisinin görevde olması mı?

Dursun Özbek'e bile rahmet okutabiliyor adam, diyecek söz bulamıyorum artık hakkında. Dursun yahu Dursun bu, Elmas'ın yanında Florentino Perez kalıyor, sözün bittiği yerdeyiz malesef.

Yav siz bugüne kadar istifa eden bir yönetim gördünüz mü teknik olarak mümkün değil. Mart ayında kongreye kadar beklenip ibra edilmezlerse seçim kararı almak zorundalar.

hemen seçim kararı alınmalı bu adamlara bide florya riva yetkisi falan verirler diye korkuyorum

Seçildiği gün sosyal medyadan forumlara her yer bayram yeri olmuştu oradan bu noktaya gelmesi 1 seneyi bile bulmadı bunu başarmak için ya Fenerli ya da Beşiktaş'lı olman lazım onun hariç başaramazdın.

Konusulacak tartisilacak bir tarafi yok

Neden birileri tarafindan baskan olmasi saglandi hic bir fikrim yok

Bu papermoon tayfa’ya karsi agir toplarin daginik ve etkisiz kalmasi sonumuz oldu

Futboldan sorumlu yönetici olur diye dusunuyordum ama yanilmisim,ne baskan olur bundan ne de yönetici

Geri
Üst Alt