Burak Elmas

lise nasıl ses çıkarmaz? bu konunun üzerine gidilmesi gerekiyor.

geçmişte bu denli kötü sonuçlar alındığında lisenin ağzı kapanmazdı. Şimdi çıt çıkaran yok. Kimler engel oluyor acaba?

Çok relax bir adam şu takıma bu kadar az takviye nasıl yapılır aklım almıyor
Bulgar mulgar yerine büyük takımların az değerlendirdiği Klas iki ayağı kiralasaydı hem kendi baskı altından çıkardı hem camia
Kaos mu seviyor acılıkolik mi anlamadım

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu seçimlerde ve sosyal medyada destekleyen herkes ifşa edilip Galatasaray ile olan bağları koparılmalıdır. Herif yeni Ali Koç olduğunu bas bas bağırıyordu.

Burak Elmas hunharca rahmetli Mustafa Cengiz'i eleştirirken hep söyledim kendisinin başarılı olacağı kesin değil diye. Ölüm döşeğindeki adam yüklenen bu zat bu gün stadyum çıkmak için çevik kuvvet çağırıyor. Mustafa Cengiz öyle ya da böyle FFP döneminde iyi bir şekilde yönetti. Hataları vardı ama en azından küme düşeriz diye hiç korkmadık.

Hala daha istifası gelmedi bunun. Buna küfür saygı gibi olur bu her şeyi hak ediyor Mart hele bi gelsin seni o kongrede rezil etmezlerse alayına büyük yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüm eksikliklere ve kötü gidişata rağmen ibra edilmeyip seçime gidilmesi uzun vadede aleyhimize olacaktır çünkü baskın seçimden çıkabilecek tek sonuç Özbekçi-Albayrakçı-Terimci ittifakıdır.

Bu adamlar da mevcut iktidara son kalan mal varlıklarını peşkeş çekip bu yazkine benzer karavana bir operasyondan fazlasını yapamazlar.

Liseye çok ciddi görev düşüyor, hem Burak Elmas'ı destekleyerek ibrasını sağlamalı hem de bu süreçte onu avuçlarının içine almalılar.

Zaten 2023 seçimleriyle o kadar çok şey değişecek ki gerçek planlamayı ancak o zaman yapmak mümkün olacak. Bu arada ben zaten bu liseli hareketin çoktan başladığını düşünüyorum, Rezan'la arayı açan ve Terim'i kovduran, Campos'la anlaşmaya çalışan bu kanat bence.

Bu aksiyon gerçekleşti diyelim. İkisi de gitti. Ne olacak? Düzelecek mi sanıyorsun gerçekten her şey? Temel sorun bu ikisinin görevde olması mı?

Bunlar gidince her şey güzel olacak demedim. Gitmezlerse olağan durumdan daha da kötü olacak her şey.

N’apsın kalsınlar mı sence? Bunlar görevde olunca düzelecek mi her şey? Öğle mi sanıyorsun?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yediği küfürlerden sonra istifa etmiyorsa etmesin zaten.Bu genel kurul yapısı bu herifi ibra eder yalnız onu söyliyim çünkü kendi adamları.

zamanında twitterdan her yönetime atıp tutmuş bu şahıs, o eleştirdiği yönetimlerden bin beter şekilde yönetiyor kulübü.

Geri
Üst Alt