Burak Elmas

Deplasmanlarda maç kaçırmayan başkandan kendi evindeki maçı stattan izleyemeyen başkana, başkan olarak çıtayı çok düşürdük en dibe vurduk maalesef çok yazık. İnşallah bir an önce defolup gidersin Burak Elmas denen beceriksiz herif yahu başarısız olduğunu kabul etmek bu kadar mı zor. Neden halen o koltukta durmakta ısrar ediyorsun. Galatasaray'a zarar verdiğinin, dahası kendine zarar verdiğinin farkında değil misin? Gerçeklerle yüzleş, bu işe girdim olmadı yapamadım beceremedim de, daha iyi yönetecek bir başkan buyursun gelsin de ve Mayıs'ta erken seçim kararı al, hemen şimdi ilk işin bu olsun 2. işin de torrent'i gönderip Okan burugu getirmen olsun ancak o şekilde affederim seni. Adam halen takımın iyi olduğuna, başarılı olduğumuza, Avrupa kupasını alacağımıza falan inanıyor, hayal dünyasında yaşarken ligde küme düşeceğiz farkında değil. Birileri suna anlatsın tüm bunları yoksa taraftar gerekeni yapacaktır. O zaman daha kötü olur.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarihin en başarısız Başkanı olarak bu lekeyi ancak erken seçim ile üzerini örtebilirsin ama yine de bu lekeyi kapatamazsın. Seni de bu kara sezonu da asla unutmayacağız. Yöneticilik ayrı Galatasaray Başkan koltuğunda oturmak ve Galatasaray'ı yönetmek ap ayrı bir şey, bu ağırlığı taşıyabilmek içinde güç kudret ve vasıf gerekir.

demek oluyor ki her vaade inanmamak gerekiyormuş. öyle bir algı yarattı ki müthiş değişim göreceğiz profesyonelce yönetileceğiz. ne derse yalan ne söylerse tutarsız. dursun özbek benim gördüğüm en rezil başkandı. imajının daha iyi işleyişinin daha kötüsünü bulduk.

Bunca yıllık Galatasaray tarihinde kendi stadında küfür edilen ilk başkan olarak tarihe de geçti Beyefendi. Ki bu protestolar daha da büyüyecek gibi duruyor. Daha da kötü sonuçlar olmadan bırakıp gitmeli inat etmeden. Şu an istifa etse belki futbolculara karşı olan kızgınlık bile azalacak.

Kösele gibi surat var yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek.Bırak git kardeşim düş bu kulübün yakasından.

Kendim adıma bir karar aldım kesinlikle siz de uyun kesinlikle.
Biri bırakınca gidince çok sevinmeyecem artık.
En son Fatih hoca ile yollar ayrıldı haberi işteyken son dakika haberi olarak düşmüştü telefonuma sevinmiştim kötü gidişat biter diye.
Keza daha önce Burak başkan az farkla seçimi kazanınca da böyle olmuştu.
Şimdi duruma bakınca Burak başkanın zevahiri kurtarması zor görünüyor bir şekilde bırakacak koltuğu lakin bu defa kesinlikle sevinmeyeceğim. Burak elmas istifa etti, Burak elmas kongre kararı alıp aday olmama kararı aldı, Burak elmas yönetimi mali ve idari ibra edilmeyip düştü vs haberlere sevinç tepkisi asla olmayacak bu bünyede.
Bir şekilde daha kötü iş yapanı buluyoruz normalde Burak başkanın yaptıkları dip olmalı ama belli olmaz biz de daha kötü başkanlk performansı mümkün.
Adnan Polat için felaket diyenlere saha sonuçları kötü ama yönetimsel açıdan çok önemli adımları oldu şirketleri birleştirdi tüzük değişikliği vs diye savunmuştum. Keza Özbek için son yılı iyi transferler yaptı belki pahalı ama iyi kadro kurdu diye. Bakın bence ikisinden de daha kötüsü geldi. Dibin dibi illa vardır Burak başkan gidince sevinmeyelim.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç izler gibi seçimi izleyip hep sandık açıldığında gol atmış gibi sevinmiştik, şimdi düştüğümüz hallere bak.

En rezil başkanlar ilk 10 a 1. Sıradan girdi valla. Yalan yok seçildiğinde vaatlerine güvenip sevinmiştim. Hüsranımız oldun.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

tam bir fiyasko, kulübü düsünüyorsa bir an önce istifa edip gitmeli, yeni sezona temiz sayfayla girmeliyiz

Karaktersiz, güvenilmeyecek bir adam - mecburen adam diyorum- olduğu Terim'i kullanıp, onun sayesinde seçimi kazanıp, ligde sallanmaya başlayınca derhal onu terk etmesinden belli.

Adam olan sözünde durur, yola birlikte çıkmışsın, yolun yarısındasın, sözlerini yutup hain gibi sırttan bıçaklıyorsun, huzur yaratmıyorsun, TFF' karşısında MHK karşısında takımını ve hocanı tek başına bırakıyorsun.

Ulan her dakika daha da utanıyorum bu heriften. En kötü fenerli senden delikanlıdır, senden daha Galatasaraylıdır.

Tamam seçilen başkan 3 yıllığına seçiliyor ama zorunlu erken seçim kararı alınması kriterlerinin de belirli olmasi gerekiyor tüzükte diyelim ligde 15 maçtır galibiyet alınmazsa ya da ligin 2. yarısından itibaren herhangi bir haftada sıralamada 15. veya daha kötü bir sıraya falan düşülürse gibilerinden olağanüstü zorunlu erken seçim kararı alma mecburiyeti vardır gibilerinden birkaç maddenin olması gerekiyor yoksa tamam oldu seçilen başkan takımın ağzına sıçsın, takımı küme düşürsün halen sonra hâlen Galatasaray başkanı olmaya devam etsin bu nasıl saçma sapan bir Galatasaray tüzüğüdür yahu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seçimden önce kanal kanal gezip taraftara yalan söyleyen Burak Elmas şimdi de Tevfik Fikret salonu inşaatıyla, Riva ve Florya projeleriyle genel kurula yalan söylüyor sanırım

Valla iş öyle bir noktaya geldi ki küfür kıyamet ile de kurtulamayacağız gibi bu heriften, 6-7 ay önce taraftar desteğini bu kadar arkasına almışken nasıl başardı taraftarın en nefret ettiği adam olmayı çok merak ediyorum. Ali Koç un bile senelerdir yapamadığı kadar rezil yönetiyor takımı tebrik ediyorum

Galatasaray'da yönetim, Kayserispor maçındaki beraberliğin faturasını taraftara kesti.

Yönetim, maçın ilk düdüğü çalmadan protestolara başlayan taraftarı hedefe koydu.

milliyet

lan bunun hiçbir şey yapası yok bence.

linkedinden ulaştım yıllardır eski bu site. yenilenmesi gerekiyor mail iletin teklif sunalım dedim oralı olmadı.

şu siteyi yenileyen ilk başkana çiçek yollayacağım

lan bunun hiçbir şey yapası yok bence.

linkedinden ulaştım yıllardır eski bu site. yenilenmesi gerekiyor mail iletin teklif sunalım dedim oralı olmadı.

şu siteyi yenileyen ilk başkana çiçek yollayacağım
Kimse artık web sitelerine girmiyor ki renkdas. Sosyal medya hesaplarından takip ediliyor haberler..

Kimse artık web sitelerine girmiyor ki renkdas. Sosyal medya hesaplarından takip ediliyor haberler..

renktaş kurumsal kimlik denilen bir şey vardır. girip girmemesi önemli değil 15 yıl önceki teknoloji var hala. yatırım yapmaları gerekiyor. tff de öyle mesela. fener ve bjk öyle değil hatta birço kanadolu kulübü bile

Geri
Üst Alt