Burak Elmas

Sen Okan'a kurban ol! Getirdiğin teknik direktörü de al defol git. Seni başımıza musallat edenlere de başkan olman için destekleyenlere de lanet olsun. Bas bas bağırdık 2. Ali Koç diye...

Galatasaray Galatasaray olali böyle rezalet görmemistir, bu rezaletin bas kahramanlari Terim ve sen. Biri defoldu turan oglu ile resim cekilir, digeri de yakinda ali koc ile böyle poz verir.

Az kaldi az hunharca kovulacaksin baskanliktan.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aglayarak gideceksin bu koktuktan..Bi faha gelecek yuzun kalmayacak bes oara etmez tek vasfi damat olan adam

Haftaya bakalım maça nasıl geleceksin.milyonlarca taraftarı perişan ettin bunun hesabı mahşere kalmaz.

İsterse guardiolayı getirsin bu adam bu takımın büyüklüğünü alır bu beceriksiz sünepe varken takımda iyi bir şey olması im kan sız

Nasil halen dayak yemedi anlamiyorum. Hic mi Corona ve Ekonomik durum yüzünden tedirgin ve öfkeli adam bunun önüne cikmiyor?

Lanet girsin bütün kişisel dertlerine.Yarın Florya'ya Okan'ı indirmezsen insan değilsin.Okan'ı GE Tİ RE CEK SİN

Sonra da defol git, kayyumdan farkın yok

Başlık adını Burak “ben başkanım” Elmas olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Ali dürüst ve Albayrak hemen futbol şubesine getirilmeli,Okan buruk teknik direktör olmalı. taraftar da stadı doldurur rakipleri baskı altına alırsa ligde kalırız.takim bu çapsız başkana kaderine birakilirsa kesin ligden düşeriz.

Kesinlikle ibra olmamali. Erken secime zorlanmali.
Gedson ve kanat alinsaydi cok rahat ilk 4 yapardik.

Yapamıycağını bilşyorum ama taylanı firek kadro dışı bırak. Torrenti kov. Kümede kalalım

Torrent’i kovamiyorsan, Taylan, Omer, Arda, Babel, Feghouli, Halil gibi adamlari kadro disi birak bari de Torrent kullanamasin.

Gönder şu teknik adamı daha neyi bekliyorsun.şans eseri bir galibiyet alındı.
Ama yemin ederim okan bunla falan çalışmaz.bu yerli teknik adamda bulamaz.
Sana öyle küfürler ediyorumki……

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt