Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.036
- 15.551
- 2.463
Doğru yaptığı ne var memnun muyuz halimizden?Neden bu kadar ileri gidilcek sebep ne
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru yaptığı ne var memnun muyuz halimizden?Neden bu kadar ileri gidilcek sebep ne
İbrasızlıktan öde gidilme sebebi ne peki onu anlamadım hırsızlık mı yaptıDoğru yaptığı ne var memnun muyuz halimizden?
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Hırsızlık yaptı gibi bir iddiam yok. Sadece ibret olsun istiyorum bu ve bunun gibi türevler daha bu kulupte söz sahibi olmasın. Sezon basından beri türlü türlü kepazelikler gördük vaatlerinin yüzde 20sini belki yaptı belki yapmadı. Ki kendi demeciydi istenmediğim an durmam diyordu, tribün kaç mactır istemedigini belirtiyor zatı alilerini.İbrasızlıktan öde gidilme sebebi ne peki onu anlamadım hırsızlık mı yaptı
Aile içinde bir halt beceremedikleri için bunların eline kulüp veriyorlar. Kulüple oyalansınlar da şirketleri batırmasınlar diye...şunu anladım ki zengin çocuğunu başkan yapmayacaksın. sırf ego ve hava, beceri yok.
Dursun Özbek'in gitmesini bile bu çapsızın gitmesini istediğim kadar istememiştimGitmesini istediğim 2. Galatasaray başkanıdır. İlki dursun Özbek idi.