Burak Elmas

Resim

......................................

mac biletleri karaborsacıların biyerine gırmıstır baskanım sayesinde

Yarın Barcanın olası golü ya da gollerinde tribünlerde sevinen barca taraftarı araplar görebiliriz bunun sayesinde.

Bu adamın ali koç ile kesin bir menfaati var
Menfaat ile alakası yok adamlar bildiğin uzun zamandır gençliklerinden arkadaşlar eşleri aile dostlarıymış falan normal şeyler bunlar. Terim'in damadı mesela Fenerli hatta Emre' Belözoğlu'nun akrabası. Mesela Tansel Taşanlar falan ailesi full Fenerli Terim ile onun ailesi de yakın mesela yani baktığında olağan şeyler.

Menfaat ile alakası yok adamlar bildiğin uzun zamandır gençliklerinden arkadaşlar eşleri aile dostlarıymış falan normal şeyler bunlar. Terim'in damadı mesela Fenerli hatta Emre' Belözoğlu'nun akrabası. Mesela Tansel Taşanlar falan ailesi full Fenerli Terim ile onun ailesi de yakın mesela yani baktığında olağan şeyler.
Yarın ligde şampiyonluk mücadelesi verdiğimizde bu arkadaşlıktan kimin zararlı çıkacağı bence belli.

Yarın ligde şampiyonluk mücadelesi verdiğimizde bu arkadaşlıktan kimin zararlı çıkacağı bence belli.
İki tarafta kendi takımının başarısı için elinden geleni yapacaktır. Burak Elmas hatalarından ders çıkarmayıp iyi başkan olmayabilir, hatalar yapabilir, beçeriksiz olabilir ama bir Galatasaray başkanı Galatasaray için iyi olduğu şeyi yapacağına yürekten inanıyorum.

Arda Turan ın efsanemiz Fatih Terim ile fotoğraf çektirmesine laf edip,senenin en önemli maçı öncesi taraftarımızın en sevmediği adamla aynı karede bulunmak ve bunun sosyal medyada yayılması.Tamam o futbolcu sen başkansın ama o zaman laf etmeyeceksin.Samimiyetini kaybediyor başkan.

Arda Turan ın efsanemiz Fatih Terim ile fotoğraf çektirmesine laf edip,senenin en önemli maçı öncesi taraftarımızın en sevmediği adamla aynı karede bulunmak ve bunun sosyal medyada yayılması.Tamam o futbolcu sen başkansın ama o zaman laf etmeyeceksin.Samimiyetini kaybediyor başkan.
Çok alakasız ve zorlama olmuş. Bir tanesi takımla birlikte olması gereken sözde takım kaptanı, kaptandan takım arkadaşlarının yanında olmasını beklemekten doğal bir şey yok. Başkan maça gitmezse onu da eleştir. Bir diğer konuda birinde küme düşme mücadelesi veriyorsun ve çok kritik bir deplasmana gidiyorsun, kendi evindesin. İki olay bambaşka olay mevkileri, durumları dolayısıyla.

Bu herif nasıl istifa etmiyor hala aklım almıyor. Maç kazanırken bile yönetim istifa protestosunu duymaktan zevk alıyor sanırım

Aday olurken beliydi zaten yakın oldukları ki ya çoçukluktan yada gençlikten arkadaşlarmış normal kaç senelik arkadaşlık yani çokta garip bir olay değil bence.

@Hasan Bekir
Size göre alakasız bana göre konumları dışında çok farklı değil bu olay ayrıca Arda o maç kadro dışıydı. Birlikte aynı karede bulundukları adamları değerlendirirsek,Arda ve Fatih hoca fotoğrafına ettiği laf ve sonrasında bu Ali Koç ile olan fotoğrafı nedeniyle başkan hiç samimi gelmiyor bana.

Size göre alakasız bana göre konumları dışında çok farklı değil bu olay ayrıca Arda o maç kadro dışıydı birlikte aynı karede bulundukları adamları değerlendirirsek,Arda ve Fatih hoca fotoğrafına ettiği laf ile başkan hiç samimi gelmiyor bana.
Bana göre oda normaldi zaten açık konuşalım arda futbolculuğu bırakmış bir isim fatih terim sayesinde geldi takıma bir çatışma hissediyorsa (ki bence öyle bir çatışma yok ama neyse) tabi ki futbolculuğu bitik olmasına rağmen onu takıma alan adamın yanında durur.

Size göre alakasız bana göre konumları dışında çok farklı değil bu olay ayrıca Arda o maç kadro dışıydı birlikte aynı karede bulundukları adamları değerlendirirsek,Arda ve Fatih hoca fotoğrafına ettiği laf ile başkan hiç samimi gelmiyor bana.
Konumları zaten bunu alakasız yapan. Alpaslan'da kadro dışıydı ama stada geldi arkadaşlarını desteklemeye. Yahu takım kaptanı zor zamanda önemli bir deplasman maçında arkadaşlarının yanında olmaması ile bunu nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz anlamak mümkün değil. Arda o resimden sonra deplasmana arkadaşlarını desteklemeye gitseydi o kadar eleştiride olmazdı bu arada.

Konumları zaten bunu alakasız yapan. Alpaslan'da kadro dışıydı ama stada geldi arkadaşlarını desteklemeye. Yahu takım kaptanı zor zamanda önemli bir deplasman maçında arkadaşlarının yanında olmaması ile bunu nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz anlamak mümkün değil. Arda o resimden sonra deplasmana arkadaşlarını desteklemeye gitseydi o kadar eleştiride olmazdı bu arada.
Mesajımı tam olarak anladıysanız ben zaten Arda ya çok iyi bir iş yapmış demiyorum. Başkanın o paylaşıma laf edip en önemli maçımız öncesi taraftarın en sevmediği adamla aynı karede bulunması ve bunun sosyal medyada yayılması benim gözümde başkanın samimiyetini düşürüyor.

Ailecek iş bağlantıları var. İnan Kıraç da Koç ailesi için çok önemli bir isimdir. Aynı zamanda Galatasaray için.
İnan kıraç kim arkadaş ne yapmış. Galatasaray logosunu gasp etmeye çalışan adamı konuşmayın şurda yav sinirlerim zıplıyor hala o olayı hatırladıkça komple def edilmeli kulüpten.

Geri
Üst Alt