Burak Elmas

Bence bunda bir yanlış yok. Adamı 3 yıllık seçtiler planlamasını 1,5 yıllık yapmış. Adamı yaka paça birkaç ayda alaşağı edipte bu duruma kızmak olmaz. Tazminat ödemeyeceksen ağlayıp sızlamadan devam edersin. Bu durumu enkaz diye nitelendirmek hakkaniyetsizlik olur. Ayrıca yıllardır piyasadan uzak kalmış Cenk Ergün, 6 aydır çalışmalar yapan ve transfer sezonuna hazırlığını yapmış Sensible'den daha mı iyi olacak bunu da değerlendirmek lazım.

Birşey daha söylemek istiyorum. Hadi Torrent'i yetersiz buldunuz tamam Okan geldi diyelim. Peki Sensible - Luis Campos kurgusu da mı kötüydü be renkdaşlar? İki dakika elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin. Hiç mi heyecanlandırmadı Campos ismi sizi, ümitlendirmedi mi Abdurrahimgillerden Camposlara geçmek?

Cenk Ergün gibi ancak açık artırmada en yüksek teklifi verip adam alabilen birinden ve ömründe transfer piyasasına hiç girmemiş olan bir başka yöneticiden daha kötü mü bu ikili?

Kırk yılın başı işi ehline vermiş, profesyonel yöneticiler getirmiştik ama yine aynı teraneye döndük. Ben en çok buna üzülüyorum. Umarım Sensible bir şekilde kalır ve onu getiren Campos ile tekrar bir bağlantı kurulur.

Bence bunda bir yanlış yok. Adamı 3 yıllık seçtiler planlamasını 1,5 yıllık yapmış. Adamı yaka paça birkaç ayda alaşağı edipte bu duruma kızmak olmaz. Tazminat ödemeyeceksen ağlayıp sızlamadan devam edersin. Bu durumu enkaz diye nitelendirmek hakkaniyetsizlik olur. Ayrıca yıllardır piyasadan uzak kalmış Cenk Ergün, 6 aydır çalışmalar yapan ve transfer sezonuna hazırlığını yapmış Sensible'den daha mı iyi olacak bunu da değerlendirmek lazım.
elin çapsız hayatı 2. adam olmaktan öteye gidememiş 60 yaşındaki adama 2,7 milyon euro kontrat vermek sana göre doğru yani!!!

Luis Campos kurgusu da mı kötüydü be renkdaşlar? İki dakika elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin. Hiç mi heyecanlandırmadı Campos ismi sizi, ümitlendirmedi mi Abdurrahimgillerden Camposlara geçmek?

Bunda bence kimsenin sıkıntısı yoktu - eleştirilen kısım devre arasında niye portföyden kupon adam gelmedi kafası oldu - yani Gedsonu bitirmeyip Pulgar'ın kiralanması Campos olayı idi - ki Torrent oynatmadı adamı 4 ay ... orası komikti briaz.

He başkan kalsaydı Torrent ile ayrılır mıydı yıl sonu bu şartlara - sanmıyorum o parayı vemrek istemezdi (o şartların ifşa olmasınıda istemezdi) biz güveniyoruz derdi gene - orda bu gridğimiz trasnfer döneminde belki camposla ilgil işler olurdu ama bana göre satışta daha çok yarardı oyuncu getirmektense (Aslında hala yarayabilir yani - 1 alo dense herif - yok ben sizle küsüm mü dicek - marcaoyu 25 e pazarla - 2.5 al desen misal)

Sensibile gitti onu geçtik - ne yaptığınıda tam bilmiyoruz açıkçası. ne çalışması vardı falan filan. Ben bu kafadaki adamların direkt kendi milletindeki topçu havuzuna yönelmesine biraz tiltim yalan yok - hep italyada dolanıyor lafları vardı , bilmiyoruz tabi iç yüzünü.

Cenk Ergün yüksek maaş dağıtır yorumlarına bekleyip görmek lazım deme taraftarıyım . çünkü o maaşlar dağıtılırkenki kur la bugünkü kur anormal farklı - ve max maaş çıtası 2.5 M Eu ki oda Musleranın uzatılan kontratı. ondan bir altındaki oynmayan diagnenin 2.35 M ile ... o yüzden çok ciddi potansiyeldeki adam olmadığı sürece (takım lideri vasfı olan) ben 3M maaş görmeyiz o denge bozulmaz düşüncesindeyim.

Keşke Sensibile ve Ocampos denen at hırsızlarına verilen paraların üstüne koyup adam gibi orta saha’nın maaşına yatırsaydık… beceriksiz Belmas çarçur etti üstelik yalanlarla… sözde Sensibile/Torrent tazminatsız gidecekti

Yaklaşımını takdir ediyorum ve yapıcı olmanı kesinlikle - görüdğümüz taraftar kitlesinde olmayan bir özellik malesef.

ama yaşanan süreç aniden olan bir durum değil - taa haziran seçiminden sonraki süreçte nasıl bir tablo vardı - şarkılı GSTV editleri o şu bu . ama PSV tokadıyla beraber başlayıp terimin gönderilmesine bağlanan ve başkanı bu süreçte güvensizliğe uğratan bir süreç var. (Tüm sorumluluk bende , okları bana çevirin tarzı konuşmasıda var)O sürecin sonda bağlanan yer Torrent olunca luis campos / sensibile falan filan kimsenin umrunda olmaz . Ki Torrente %100 olmasada ciddi bir kitle "İzleyelim görelim" diyerekten sabır gösterdi açıkçası - ama Terim'den bir farkı oldu mu aynı oyuncu kitlesiyle olmadı - hatta oyuncu kaybetti küstürdü, kiralananıı kullanmadı.

Son iki ay zaten Burak ELmas işleri bıraktı ibrasızlıktan sonra "ne halleri varsa görsünler" moduna girdi briaz - adaylarda saygılı davranmadı burak elmasa 5dk bile ... Torrent arada kendisine istatistik kastı veteranlar falan oynadı bitmiş ligde. son 2 ay Galatasrayın zaten kriz ve problem cümbüşü. O ortamda da açıkçası kimse Campos Sensibile düşünmezdi açıkçası - kendileri dahil . Konuşup anlaştıkları başkan gitmiş planlama yaptıkları - ondan bambaşka profil bir yönetim seçilmiş.

Kolay değil bunu yürütmek ve dengede tutmak bana göre. ki olmadı zaten

İbra edilmeyeceği gün gibi ortadayken opsiyonsuz, bağlayıcı sözleşmeler imzalatması ya amatörlük ya kötü niyet.
bu kontratı imzaladığında öyle bir hava yoktu - ibrasızlıktan sonra kolay tabi "terimi yolladığı anda bitti o iş- ibrasızlık kesindi" demek.

sonuçlanana kadar hangi yorumcu %100 ibra edilmeyecek diyebildi - 0

sonrasında işin sonucunu bilip yorumlamak çok kolay. Tabiiki yanlış bir kontrat - nasıl olmaz yani maaşın belli bi yüzdesi hadi 750k diyelim fesih bedeli maddesi falan...amatörce bir mukavele orası kesin...

bu kontratı imzaladığında öyle bir hava yoktu - ibrasızlıktan sonra kolay tabi "terimi yolladığı anda bitti o iş- ibrasızlık kesindi" demek.

sonuçlanana kadar hangi yorumcu %100 ibra edilmeyecek diyebildi - 0

sonrasında işin sonucunu bilip yorumlamak çok kolay. Tabiiki yanlış bir kontrat - nasıl olmaz yani maaşın belli bi yüzdesi hadi 750k diyelim fesih bedeli maddesi falan...amatörce bir mukavele orası kesin...
40 oy farkla seçim kazandı. Zaten hiçbir zaman güçlü bir pozisyonda değildi. Daha kendi içlerinde anlaşamadılar ki 6 ay olmadan 2 önemli üyesi istifa etti. FT ve sonrası da ibra edilmeyeceği ortaya çıktı aşağı yukarı. Hayri Kozak'lar vs. dillendirdi hep. Olabilecekleri öngörüp yapacağı anlaşmaları sezon sonuna kadar yapmalıydı. Onun için kötü niyet yoksa amatörlük var diyorum.

40 oy farkla seçim kazandı. Zaten hiçbir zaman güçlü bir pozisyonda değildi. Daha kendi içlerinde anlaşamadılar ki 6 ay olmadan 2 önemli üyesi istifa etti. FT ve sonrası da ibra edilmeyeceği ortaya çıktı aşağı yukarı. Hayri Kozak'lar vs. dillendirdi hep. Olabilecekleri öngörüp yapacağı anlaşmaları sezon sonuna kadar yapmalıydı. Onun için kötü niyet yoksa amatörlük var diyorum.
kötü niyet bence yok ama amatörlük hat safhada ona %1000 katılıyorum.

Geri
Üst Alt