Burak Elmas'tan Dursun Özbek Açıklaması

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Elmas: Aşağıda ki haberde yeralan konu hakkında Dursun Bey ile herhangi bir görüşmem olmamıştır.
Elmas: Bugüne kadar hiçbir adaydan bir koltuk veya görev talebim olmadı.
Elmas: Bu arada polemiklere izin vermemek adına Sayın Dursun Özbek ile görüşmemi anlatmak isterim. Sayın Dursun Özbek’in daveti üzerine kendisi ile görüştüm.
Elmas: Galatasarayda inandığım değerler bütünü Galatasaraylıların oyları ile başkanlık yapmış olan herkes ile davet ediliyorsam görüşmeyi gerektirir. Görüşmem Galatasaray doğrularımızın veyahut ideallerimizin hiçbir zaman aynı olduğu anlamına gelmez.
Elmas: Sayın Özbek’e geçmiş dönem ile alakalı inandığım herşeyi ve eleştirilerimi net ve medeni bir şekilde bugüne kadar olduğu gibi söyledim ve kendisi ile beraber bir seçim birlikteliğinin ben ve arkadaşlarım adına mümkün olmadığını ilettim. Konu bu kadar basit ve nettir.
Elmas: Hem görüşme talebi hemde görüşme içeriğini tüm arkadaşlarım ile en ufak detayına kadar paylaştım. Gizli saklı bir görüşme değildir.
Burak Elmas (@Burak__Elmas) | Twitter

Ekli dosyalar

• lqVdMzX7_400x400.webp
    lqVdMzX7_400x400.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 779
vay bea. görüşmesi bile utanc verici. nası Galatasaray baskanlığı teklifi sunulduğunda işlerden dolayı bahane bulunabiliyorsa bu görüşme için de aynı sekilde bahane bulunabilirdi.

gözümden düştünüz burak bey...

Yani dursun aday olacak büyük ihtimalle görüşmeler yaptığına göre

Dik duruş göremedik Burak bey. Görüşme zorunluluğun yoktu dursun ile, dursun çok görüşme istiyorsa mustafa başkanla görüşür sen ne alaka yani niye görüşüyorsun dursun ile?

Dursunla görüşmek ha??

Senin de üstünü çizdim. Bu kadar hainlikten sonra Dursun ile muhattap olanı ciddiye alamam ben.

sent via GSC

Herkes e herşeye çok kapılmayın

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Yerinde bir açıklama. Dursun ama beli ki seçime girmek istiyor. Kimi alabilirim listeye onunla uğraşıyor.

Adam gereken cevabi vermis dursuna niye bu kadar yüklendiniz

Arkadaşını yakın tut ama düşmanını daha da yakın tut diye söz var Baba filminde, onu uygulamış reyiz

Dursun Özbek sen nasıl iğrenç yüzsüz bir adamsın. Düş ulan bu kulübün yakasından, senelerdir ortalarda olmayan adam bir anda koltuk aşığı, Galatasaray sevdalısı oldu. Neden acaba? Yarım bıraktığı işi tamamlamak için bu kadar mı istekli olur bir insan?

Faruk süren neyin pesinde cözebilen varmi

Sirf damadi Arka planda kaliyor diye sacmalamaya gerek yok

Dik duruş göremedik Burak bey. Görüşme zorunluluğun yoktu dursun ile, dursun çok görüşme istiyorsa mustafa başkanla görüşür sen ne alaka yani niye görüşüyorsun dursun ile?
Burak Elmasın dandik bir adam olduğunu hep söylerim ama listesine girmez kayınbabası izin vermez...

Dursun ciddi çalışma yapıyormuş zaten, büyük ihtimal yine başkan olacak gibi. Destekleyeni çokmuş.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat ben tüm camia dursun özbek'ten nefret ederken kendisini mali disiplin için destekleyenlerdendim kendisini de tanırım gerçek hayatta ne var ki can topsakal'ı listeye tekrar aldığında benim için bitmiştir. Şu var hiç kimse şampiyon olmuş bir başkanı seçemez hele ki 3 ay önce erken seçim yapıp kaybeden birini asla...

pek sevmedigim biri

twitterda aglamaktan baska birsey yapmiyor

Dursun ciddi çalışma yapıyormuş zaten, büyük ihtimal yine başkan olacak gibi. Destekleyeni çokmuş.

Üstat ben tüm camia dursun özbek'ten nefret ederken kendisini mali disiplin için destekleyenlerdendim kendisini de tanırım gerçek hayatta ne var ki can topsakal'ı listeye tekrar aldığında benim için bitmiştir. Şu var hiç kimse şampiyon olmuş bir başkanı seçemez hele ki 3 ay önce erken seçim yapıp kaybeden birini asla...
Umarım öyle olur seçilmesini hiç ama hiç istemiyorum ama ekibini kurma çabalarını hızlandırmış.

Umarım öyle olur seçilmesini hiç ama hiç istemiyorum ama ekibini kurma çabalarını hızlandırmış.

Ekibine sokayım can topsakallı ekip mi olur...
Valla oldu mu oluyor işte. Yıllarca ne insanlarla ekip kurulup kulübü yönetmediler mi. İşin ucunda bizim kulüp olunca hiç birşey olmaz diyemiyorum açıkçası.

Dursun'un tekrar aday olma ihtimali bile olmaması gerekirken bak gör destekleyeni bile fazlasıyla çıkacaktır.

Geri
Üst Alt