Burak Elmas'tan Eşref Hamamcıoğlu'na Transfer Açıklaması!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1652290015335.webp

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun "Yönetimin eylemlerinden kaygılar duyuyorum" açıklamasına sert cevap verdi.

Galatasaray'da 11 Haziran seçimi öncesi kamuoyunda birçok iddia var. Hatta sarı-kırmızılılarda mevcut yönetimin yeni sezon için transfer çalışmaları da yaptığı ileri sürülüyordu.

"Kaygı duyuyoruz"

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, yaptığı açıklamada "Sürekli ertelemeler sonucunda, 4/11 haziran tarihlerinde yapılmasına karar verilen seçime bu kadar az bir süre kalmasına rağmen mevcut yönetimin, yeni gelecek yönetimlerin hareket alanını kısıtlayan ve kulübümüzü orta/uzun vadeli taahhütlere sokan bir takım satın alma, kiralama, satma ve transfer eylemlerinden ve/veya bunlara teşebbüsten ciddi kaygılar duyduğumuzu belirtmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"Her şeyi anlatacağım"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan bu sözlere cevap geldi.

Elmas, "Dün yaptığımız yönetim kurulu toplantısında seçim tarihine kadar hiçbir şubede transfer yapmama kararı aldığımız bilinmesine rağmen üstü kapalı ithamlar yapılması ne kadar doğru karar aldığımızı göstermektedir. Seçim sürecinde yaşanan her şeyi, her konuyu açık ve net şekilde basın toplantısı düzenleyerek Galatasaraylılarla ve kamuoyu ile paylaşacağım" diye konuştu.

[ajansspor]

ithamlar yapılmasıyla - transfer kararının ne alakası var.

adam yaptığını düşündüğü için laf söylemiş - nedir bu full defans modu . Öyle bir hesap kitabımız yok vs de geç.

önümüzdeki sezon artık taylanla pttye düşmeme müchadelesi veririz yine

lisenin içinde hepsi birer bağrı yanık delikanlı

Burak elmas yarın Bir basın toplantısı ile haftaya yapacağı bir açıklamayı duyuracakmış

Teaserın teaserını veriyor adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koca kulübün içine ettiniz lan. Haziranda seçim mi olur bu takım ne zaman hazırlanacak transfer yapacak allah bildiği gibi yapsın sizi. Hırslar uğruna gelecek seneyi çöpe attınız

Hani birisi iyi olsa destekleyelimde hepsi birbirinden beter.
Yazıklar olsun şu camiaya bir tane adam gibi bir başkan ve yönetici çukaramadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt