Burak: “Hakan Şükür olmak istiyorum”

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

e3c6415.jpg

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, kendisine Hakan Şükür'ü örnek aldığını söyledi.

Haberin Devami GSC Portal'da

hakan'in h'si bile olmaz senden

Bence de Hakan Şükür'ün iş disiplini tartışılmaz derecede iyiydi. Burak onu yakalasa başka ne isteriz ki zaten? İnşallah istediği gibi olur.

Hakan Sukur cok abartiliyor heralde buralarda...

kariyer toplam maç :709 gol :332

(burda atıp tutanlar hayatlarında 709 maç bile izlememişlerdir eminim)

Hakan belki gol ortlamasında kariyeri boyunca patlama yaptığı zamanları yakalayamadı ama pres gücü , pivot özelliği ve muazzam hava hakimiyeti ile hala aradığımız bir santrafordur.Siyasi tercihleri , futbolu bıraktıktan sonra açıklamalarının galatasaray'a zarar verdiğini düşünmüyorum , bizim efsane golcümüz olarak hatırlanmalıdır.

hakan sükür'ün kariyerinin zirvesinde oldugu dönemde daha yeni yeni konusmayi ögrenenlerle dolusmus konu :)

Uefa kupası sonrası yurtdışına gidip geri dönen Hakan'ı örnek alıyorsa vay halimize.

kariyer toplam maç :709 gol :332

(burda atıp tutanlar hayatlarında 709 maç bile izlememişlerdir eminim)

Hakan belki gol ortlamasında kariyeri boyunca patlama yaptığı zamanları yakalayamadı ama pres gücü , pivot özelliği ve muazzam hava hakimiyeti ile hala aradığımız bir santrafordur.Siyasi tercihleri , futbolu bıraktıktan sonra açıklamalarının galatasaray'a zarar verdiğini düşünmüyorum , bizim efsane golcümüz olarak hatırlanmalıdır.

Hakan Şükür gibi bir golcü değil Galatasaray, henüz Milli takımda bile yok ve olacağını da düşünmüyorum. Adam efsane.

Geri
Üst Alt