Burak: "Hazırlık maçında gol atsam ne olur"

Taraftarla sataşması yanlış, söyledikleri doğru.

Destek kısmına katılıyorum en azından. ;)

Çok net bir şey söyleyeceğim.Burak Yılmazı transfer etmeyseydik şuan İtalya liginin orta sıralarına oynayan vasat üstü bir takımda harcanıp gidecekti.Senin adını şanını yücelten takım Galatasaray'dır.Hiç böbürlenme koçum otur oturduğun yerde nankörlük etme dünyanın hiçbir kulübü sana senede 3 milyon euro vermez.

Sen Selçuk'u formayı çıkarıp attığında kapının önüne koymazsan daha bunları çok görürsün.Bir takımda futbolcular kendilerini armanın da üstünde görüyorsa o kulüpten bi halt olmaz.Yarın öbürgün Burak bi zam daha alırsa şaşırmam.

Bir futbol kulübü futbolla uzaktan yakından alakası olmayan bir güruh yönetiyorsa orada ilkeden vizyondan ve başarıdan söz edemezseniz.

Ne yazık ki Galatasaray'ı eritip bitiriyorlar.

İşin acı tarafı ortalıkta borç azalıyor ehehehee diye dolaşan beyinsizleride görünce insan insan en sevdiği şeyden bile soğuyor.

Kimse kusura bakması bu taraftar böyle yönetimi ve böyle oyuncuları hakediyor ağlamaya gerek yok.

tumblr_mdzhfpWriL1r1zqxto1_500.gif

Gol atsan ne olur atmasan ne olur, nasılsa sözleşmen garanti, öyle değil mi?

işte lafı g.tünden anlamaya bir örnek daha. Başlığı okuyup gelip yorum yapmaya devam :ka21:

Bu düşünce tarzı yüzünden Türk futbolu ileri gitmiyor. Galatasaraylılığı da bir kenara bırakalım, şahsen ben bir futbolsever olarak dün Burak'ın yaptığı hareketlerden utandım. Adam toplayıp mahalle kavgasına dalar gibi taraftarın üzerine yürümek de nedir? Bunlar kendini ne zannediyor? O taraftar forma almasa, maçlara gelmese sen ve senin gibiler keyif çatarak yılda 2-3 milyon para kazanabilir miydi Burak efendi?!

bu by denen ve futbolla alakası olmayan şahıs hak etmeden kazandığı fahiş maaşla fanboylarını trollemeye devam ediyor

fanboyları da onu yalamaktan bıkmamış

twitterı açıp biraz okumak bile yetiyor rezaleti anlamak için

büyük bir kısmı trollendiğinin farkında değil

bunun fanboyluğunu yapanların arasında ağır fenerliler de vardır muhakkak

ilk lig macında boş kaleye gol atınca

kral kapağı taktı yeuahhhh diyecekler bu forumda

Sizleri sakin olmaya davet ediyorum.

Davete icabet etmek sünnettir. Sünnet sizin için bir anlam ifade etmiyorsa da, davete icabet hoş birşeydir şüphesiz.

Sevgiler.

Geri
Üst Alt