burak pakdemir

Reis kim haklı kim haksız bilmiyorum biraz da klişe olacak ama takma kafaya ya niye ayrı kalasın ki forumdan. Ben de polemiğe girdim defalarca ertesi gün unuttum gitti yani..
Olmayacak Hakan haklı haksız benim içinde önemli değil , haksız olabilme ihtimalimi gözönüne alarak ılımlı yaklaşıyorum ama olmuyor.
Konu geçmişteki ufak bir sürtüşmeyede dayalı , zaten forumu takip edeceğim yazmayacağım sadece . Yoksa polemiğe giriyorum istemeden ve bu konu daha büyük yerlere cezalara gidecek .

Ben böyle ufak sinsi işlere çocukluğumdan beri gelemedim , mahalle maçlarında tekmeleri yedim yedim en sonunda gidip yumruğu atıp suçlu olan hep ben oldum.
Şimdide ısrarla dayanamayacağımı bile bile forumda üzerime geliniyor .

Bir süre yazmayacağım .

Burak raporlarini okudum.
Yetkim yetmiyor malesef.Yetse yapacagim seyleri biliyorsun.Bazi arkadaslar ozellikle mi boyle yoksa bize mi denk geliyor bilmiyorum.Gece okumussundur adama guzellikle de anlatsam sonuca varamiyoruz bazen.Birakman üzer kardesim iyi gunler.

Yine sevmedigim bir kisi ama yine hakliyken destegimi sonuna kadar verecegim bir kisi ayni zamanda

Olaya hakimim ve uzerine gelinip , karsiliginda hic bir sekilde haklarinin korunmadigina bizzat kanaat getirdim

Ayiptir . Artik site yonetiminin bu satasmalara gercekten ve ivedilikle care bulmasi gerekiyor . Hakkaten baydi artik uyelerin bu birbirleri hakkinda yaptigi elestiriler

Biz burada konulari tartismak elestirmek icin variz , birbirimizi duzeltmek icin degil

Yeter

Olmayacak Hakan haklı haksız benim içinde önemli değil , haksız olabilme ihtimalimi gözönüne alarak ılımlı yaklaşıyorum ama olmuyor.
Konu geçmişteki ufak bir sürtüşmeyede dayalı , zaten forumu takip edeceğim yazmayacağım sadece . Yoksa polemiğe giriyorum istemeden ve bu konu daha büyük yerlere cezalara gidecek .

Senin kararın tabi kendini en iyi tanıyan da sensin. Kötü bir noktaya varacağını düşünüyorsan dediğin gibi yap. Ama yıllardır forumda fazla yazmayıp genelde okuyan birisi olarak sevdiğim üyelerin yazmayı bırakmasına üzülüyorum..

Bu arada bence birak abi , sonuna kadar destekliyorum insallah gidersin

Sonra ugur gitsin , sarper gitti , ben de zor dayaniyorum yakindir dahil oldugum diger bir kac foruma agirlik vermem cunku artik bazi seyler konusmakla ricayla duzelmeyecek gibi , belli oldu

Insallah insanlar bir bir bikar gider de , bir musibet bin nasihatten iyidir der herkes

Sonra ugur gitsin , sarper gitti , ben de zor dayaniyorum yakindir dahil oldugum diger bir kac foruma agirlik vermem cunku artik bazi seyler konusmakla ricayla duzelmeyecek gibi , belli oldu

Insallah insanlar bir bir bikar gider de , bir musibet bin nasihatten iyidir der herkes
Problem ne dır Sinan. Ben Keramettin ile karşılıklı bir kahvede konuşayım belli konuları.

Ağzındaki baklayi çıkart.

Vay anasını kimi sevsem ya yönetimden çıkarılıyor ya da küsüp gidiyor...Linç yemediğin ve sarih bir şekilde küfür edilmediği müddetçe kal be üstat

Vay anasını kimi sevsem ya yönetimden çıkarılıyor ya da küsüp gidiyor...Linç yemediğin ve sarih bir şekilde küfür edilmediği müddetçe kal be üstat
Ya Uğur :red:

Yemin ederim illallah ettirdin artık ya.

Sevdiği adamı yönetimden çıkarmışız, bırak Allah aşkına

Ne oldu ya siz de giderseniz ne konuşacağız???

Geri
Üst Alt