burak pakdemir

Arif o değil de kaç yıl oldu şu Türkçeyi bi sökemedin be oğlum :(

* susuyorsa

Oldu mu :D

Ya forum daki üyeler niye bu konuya takiliyor ara sira... sanal alemde pek önem vermem gramar ve yazılıma.

Ana Dilim Almanca ve Türkceyi cok nadir kullandima rağmen gayet iyi konusdumu düşünüyorum. (Klavye ayrıca almanca)

Bunu dert edenlerin yabancı dil bilgileri nasıldır acaba (...)

Onu bi test etsek bi cümle kuramzlardır kesin..

:)

ilk haxball turnuvası deneyimimde bu arkadaşın da dahil olduğu takımla maçımız vardı ,odayı girdiğim gibi abi siz maçı verin,anlaşalım falan diye bişeyler sayıklıyorlardı,bende kapatın mevzuyu hakeden kazansın deyince arkdaş kim bu abi yaa,bi muhabeet ettirmedi üffpüff gibi şeylere girmişti,kızmasın ama haz etmiyorum kendisinden.

* susuyorsa

Ya forumdakiler niye bu konuya takiliyor ara sira... sanal alemde pek önem vermem gramar ve yazılıma.

Ana Dilim Almanca ve Türkceyi cok nadir kullandima rağmen gayet iyi konusdumu düşünüyorum. (Klavye ayrıca almanca)

Alındın mı yav şaka yapmıştım.

* susuyorsa

Ya forumdakiler niye bu konuya takiliyor ara sira... sanal alemde pek önem vermem gramar ve yazılıma.

Her havz un di bayni

espirisi yapasim geldi

ilk haxball turnuvası deneyimimde bu arkadaşın da dahil olduğu takımla maçımız vardı ,odayı girdiğim gibi abi siz maçı verin,anlaşalım falan diye bişeyler sayıklıyorlardı,bende kapatın mevzuyu hakeden kazansın deyince arkdaş kim bu abi yaa,bi muhabeet ettirmedi üffpüff gibi şeylere girmişti,kızmasın ama haz etmiyorum kendisinden.

:asd2: Takımımız hakkında ki böyle haberlerin basına yansımasını istemeyiz:oops:.

* susuyorsa

Ya forum daki üyeler niye bu konuya takiliyor ara sira... sanal alemde pek önem vermem gramar ve yazılıma.

Olm gene buna sukret. 2008 gibiydi herald ozellikle forumlarda bi kampanya vardı yok türkçeye sahip çık, türkçe öksüz falan her forumda bannerı vardı. Yanlıs yazanı ayıplamalar fln ulan devlet dairesimi kafana gore yazsın herkes iste

Olm gene buna sukret. 2008 gibiydi herald ozellikle forumlarda bi kampanya vardı yok türkçeye sahip çık, türkçe öksüz falan her forumda bannerı vardı. Yanlıs yazanı ayıplamalar fln ulan devlet dairesimi kafana gore yazsın herkes iste

Aynen..sanki ,,Türk Dil Koruma Kulübü Forumu" :D

* LG G2 Tapatalk *

:asd2: Takımımız hakkında ki böyle haberlerin basına yansımasını istemeyiz:oops:.

saat 3ü gecti reiz yat artık yarın transfer nöbeti karışır bak zamanında müdahalelerde geç kalırsın. dinç olman lazım.

derin GSC buyuk operasyonla temizlendi. infaz edileceği gsc haber ajansi tarafindan iddia ediliyor

benim gibi üniye hazırlanan bir mod kardeşimizdi modluğu gitti kardeşliği kaldı

dünya kupası tahmin yarısmasında eksik verdiği puanları unutmam ama :trollfacce.gif:

Forum değişimi sırasında kaybettik.Yeni forumda hiç görmedim.

noldu bizim burak a, kayboldu gitti, daha vbulletin e girdigini bile gormedim

Geri
Üst Alt