Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.463
- 19.359
- 2.633
tekrar hoşgeldin Burak
Fena MOD degildin
Fena MOD degildin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekledik çok bekledikOlm tekrar hosgeldin gozlerim seni ariyordu zaten![]()
Hoşbulduk abim, benim içinde dönmek iyi oldu forumun yokluğunu hissettim gerçektenTekrardan hoşgeldin kardeşBunca zaman sonra seni tekrardan aramızda görmek güzel oldu :k19:
Bundan sonra tekrar beraber hareket edeceğiz. Yeniden iktidar olacağız!Hoşbulduk başkanımBurak, hoşgeldin kardeşim.Bundan sonra tekrar beraber hareket edeceğiz. Yeniden iktidar olacağız!
Gönder gelsin renkdasBi karikatur vardi su an bu konuya uyar heral![]()
![]()
![]()
Yok lan saka didim. Adam nasil ozlediyse biri cikip kufur etse bayram etcek.Gönder gelsin renkdas![]()
Hoşbulduk başkanım
Rütbede gözüm yok ama herzaman söylediğim gibi elimden gelen yardımı esirgemeyeceğimden hep yanında olacagımdan süphen olmasın
İyi akşamlar renkdaşlar,geçmişte yaptığım hatalardan dolayı uzun bir süre sizlerden uzak kaldım bu süre zarfında tabiki foruma göz gezdirdim lakin üyeliğe bile girmemiştim.
Herneyse sizleri yeniden görmek güzel forumun eski zamanlarına döneceğini düşünüyorum o enerjiyi aldım 4.yıldızımız ile beraber
Tekrar iyi akşamlar,![]()
Hoşbulduk reisHoşgeldin Burakcım
Bu arkadaşın suçu neydi, merak ettim.
paralelci yanidarbe girişimi reis.
hoşgeldin Burak.
asdbasdhahdssabdsjsadsnasdssa@Burak Pakdemir
Kardeşim tebrik ederim. Tekrar yönetime girmen göğüsümü kabarttı. Bu vesileyle Emrah'ın kellesini alacağımız gün de yakındır elhamdülillah.
İnşallah abi,ama bunları orta yerde konusmamak lazım skypeda bekliyorum .@Burak Pakdemir
Kardeşim tebrik ederim. Tekrar yönetime girmen göğüsümü kabarttı. Bu vesileyle Emrah'ın kellesini alacağımız gün de yakındır elhamdülillah.
Ulan bende cüneyt tanman ile hamza sacma sapan bir adam almislar diye bir ton küfür ettim günahlarını aldim