Burak/Selçuk/Mancini, Sene Sonu "Bye Bye"

Selçuk için burda tartıştığım herkes den özür dilerim yazıklar olsun!

Yok daha durun tt arena çatal bıçak takımı kupasını kazanmadan nereye

Mancini istifa etsin bunlara da yol verelim nereye gidiyorlarsa gitsinler.

Hamza ile şimdiden anlaşilsin. Burak ve Selçuk için şimdiden müşteri bulunsun. Drogba, Sabri, Ceyhunun anlaşmalari bitiyor, uzatilmasin. Ben Sneijderi sol kanatta oynatan hoca'nin aklindan şüphe ederim. Galiba Mancini gitmeyi düşünüyor. Yaptigi saçmaliklar başka türlü açiklanamaz. Son dakika Ceyhun hamlesi "beni kovun" demektir. Ben başka türlü anlam veremiyorum.

şu selçuğu haftaya 18e alma bak göriyim onu. yeter be. umutgündoğan-veysel var oynatsana lan bunları. birde devre arası 10 tane transfer yaptık şimdi istifa edip gidecek gelen adamda bunları postalayacak tabi 15 milyon zarar.

inşallah pişman olurum bunu yazdığıma geldiğinden beri hocaya sallamadım ama ukrayna da durum belli, adam gidicem flan diye konusuyorda

LUCE yarım kalan işini tamamlaması lazım artık.

Mancini diye ölüp ölüp biten adamlar bye bye kafasında.Yok öyle o gelsin bu gitsin.Nereye yolluyorsun? Tazminatını cebinden mi ödeyeceksin?

Sistemli bir takım olacaktık ya hani.

Mancini niye istifa etsin keriz mi :) Devre arasına kadar takımı iyice mahveder sonra 10m euro tazminatını alıp gider.

Burda en son elestirilecek isim Mancini. Teknik hatalari var, dogru. Ama bir arena ve deplasman gercegi var. Cok ciddi farkar var bu konuda ve bunun sebebi oyuncular. Yani artik normal degil.

Hadi desek Arena'da da pek iyi oynamadan kazaniyoruz ve deplasmanda sürekli puan kaybediyoruz, Mancini'ye yapilan elestirileri anlarim. Ama tam tersi, Arena'da cok iyi oynuyoruz ve deplasmanda istek sifir. Bu oyunculardan kaynaklaniyor baska aciklamasi O L A M A Z!

Taraftar protesto etsin, birseyler yapsin. Haftaya atilacak tüm gollerde en ufak alkis olmasin.

Büyük başgan gitsin diğerleri bir şekilde hallolur. Adamın egosu ne hale getirdi takımı. Alsın elemanını da dönsün ülkesine. Ben 40 yıllık Galatasaraylıyım böyle bir deplasman karnesi görmedim. 7. olduğumuz senede bile.... Allah tan Arena yı yapmışız yoksa bu ikisiyle 7. olduğumuz sezonu da arardık.

Seneyede champion yapamaz bizi

ikinci olak bu sene yeter yeterli

mancini hakkinda emin degilim henuz, 2-3 haftadir kasiniyo gerci

selcuk burak gidebilir baska yerde yalasinlar birbirlerini

Semih Kaya disindaki tüm yerliler gönderilmeli. Hicbiri bir ise yaramaz.

Hamza ile şimdiden anlaşilsin. Burak ve Selçuk için şimdiden müşteri bulunsun. Drogba, Sabri, Ceyhunun anlaşmalari bitiyor, uzatilmasin. Ben Sneijderi sol kanatta oynatan hoca'nin aklindan şüphe ederim. Galiba Mancini gitmeyi düşünüyor. Yaptigi saçmaliklar başka türlü açiklanamaz. Son dakika Ceyhun hamlesi "beni kovun" demektir. Ben başka türlü anlam veremiyorum.

Hamza mı, CL'de Bernabeu'ya falan Hamza'yla mı gideceğiz ?

Geri
Üst Alt