Burak/Selçuk/Mancini, Sene Sonu "Bye Bye"

Burak'ı Lazio'ya satmamak tarihi bir hataydı.O paranın yarısını bile kimse vermez artık.

Mancini'ye destek olmaktan yana tavır takındım hep. Ama anlam veremediğim biçimde geç yapıyor oyuncu değişikliklerini. Bazen 3 değişiklik hakkını kullanmadan maçı bitirdiği oluyor, yaptığı değişiklikler de akla zarar türden.

Dakika 88...

Skor 0-0 ve gole ihtiyacın var...

Sen Drogba'yı oyundan alıyorsun (maç performansı tartışılır olsa da)

BUNUN MANASI NE ? NE YAPMAK AMACINDASIN ? SKORUN ÜSTÜNE YATIP, ÇOK İHTİYACIN OLAN 1 PUANI ELİNDE Mİ TUTMAYA ÇALIŞIYORSUN ?

Gel de çıldırma... Hajrovic ve Ontivero'nun hiçbir şekilde 18 e alınmıyor olması da ayrı bir vaka...Hep Chedjou, Eboue gibi isimlere şans vereceğine arada bir Hajrovic ve Ontivero'yu da sürebilir sahaya oysa...

Yabancı sınırı kalksa bizdeki mevcut hiçbir yerli Florya'nın kapısından geçemez Semih hariç

Muslera, Sneijder, Alex, Melo, Semih, Veysel, Bruma, Hayroviç hariç hepsini gönder abi.. Hayro da daha şans verilebilir

Bir takım bu kadar sabote edilmez,en son Servet-Balta felan yapıyordu bunu Rijkaard döneminde,Terim gittikten sonra da özellikle cok sevdigim Selcuk'ta bunu seziyorum,defolabilirsin artık Selcukcum,istedigin yere git,giderken de Burak'ı da götür tabii..

Oynamasın dediğimiz oyuncuları çıkarınca kadroda adam kalmıyor.

Burak ve Selçuk kalır, Mancini gider.

Yeni bir teknik direktör getirmeden önce bu takımdan Trabzon tayfasını ve Sabri, Chedjou vs. gibi herifleri yollamaları lazım. Ben artık hiçbir teknik direktöre güvenmiyorum. O yüzden bu adamlar yollanmalı ki, yeni gelecek teknik adamın istese bile hata yapma şansı kalmamalı.

Bende isterim fiyakali bire antrenör ama Türkiye'nin vaziyetine bir bak. Hangi kariyerli hoca seve seve gelip Türkiye'de takim çaliştirir? Ya Lucescu, ya yerli olsun.

Mancini gönderilmez zaten, sezon ortasında gelen bir tdnin şampiyon olma olasılığı düşük. Fazla insafsız davranıyoruz, ben de yaptığı değişiklikleri vb. beğenmiyorum son haftalarda ama bırakalım da adam kafasındaki takımı kursun bir önce

Mancini gönderilmez zaten, sezon ortasında gelen bir tdnin şampiyon olma olasılığı düşük. Fazla insafsız davranıyoruz, ben de yaptığı değişiklikleri vb. beğenmiyorum son haftalarda ama bırakalım da adam kafasındaki takımı kursun bir önce

Kalmaya niyetliyse, o takimi kurmak istiyorsa kalsin . Fakat gitmek gibi planlari varsa ve takimi boşluyorsa, yönetim konuşup sezon sonuna kadar idare etmesini rica etsin. Mancini nin yaptigi hatalar normalde onun yapacagi hatalar degil. Ben Türkiye'de kalmak istedigi zannetmiyorum.

Kadro kalitemiz artmadıktan sonra teknik direktörle çözemeyiz işi.

Geri
Üst Alt