Burak/Selçuk/Mancini, Sene Sonu "Bye Bye"

Ya aslında komik olan değiştirdiği oyuncu değil. Komik olan, yabancı sınırı varken yabancı hakkının birini yedekte bekletmek! Gelde çıldırma! Ondan sonra da adam yabancı sınırı yüzünden Avrupa'da, rekabet, oynamayan yabancı oyuncular.. vıdı vıdı vıdı....

selçuk kafasındaki düşünce şu herhalde ''topu alayım hemen burak'a şişireyim''.gerçekten yeter.burak ve selçuk yeterr.

selçuk kafasındaki düşünce şu herhalde ''topu alayım hemen burak'a şişireyim''.gerçekten yeter.burak ve selçuk yeterr.

cidden öyle. bize genç dinamik adamlar lazım en azından formanın degerinin farkında olan ulan her maç deplasmanda daha iyi oynamalıyız diyorlar. biraz karakter koyun şu maçlara

Aynen öyle renkdaş. Gitsinler çeşme tatilinde tavla oynarken ligtv ye röportaj versinler, kim kime takım elbise alıyor onun muhabbetini yapsınlar bu kankişler. Galatasaray'ıma uzak olsunlar da bu saatten sonra isterlerse gitsinler fenerde oynasınlar. Burak'ı anlarım ama sonunda Selçuk bile kendine şu sözleri söyletti ya ben diyecek birşey bulamıyorum....

Burak ıle selcuk gıtsın guzelde bırde yerıne gelecek turk oyuncuları soyleseydınız cok guzel olurdu. O tren kactı sene basında hıc transfer yapmayıp sadece 3 tane turk oyuncuyu alsaydık suan kesınlıkle 6 puan farkla bız lıderdık. Alper potuk gokhan tore ve cenk tosun . su 3 adamı alsaydık cok cok rahat sampıyon olacaktık. Neyse artık tren kactı selcuk burak bılemem daha ıyısı bulunursa gonderılsın. Mancını kesınlıkle gonderılmelı

Mancini... Oyunda bir planın var, ikinci ve üçüncü planlarını bir müsveddeye yazıp yönetebileceğin bir takım değildir GALATASARAY.

Aynen öyle renkdaş. Gitsinler çeşme tatilinde tavla oynarken ligtv ye röportaj versinler, kim kime takım elbise alıyor onun muhabbetini yapsınlar bu kankişler. Galatasaray'ıma uzak olsunlar da bu saatten sonra isterlerse gitsinler fenerde oynasınlar. Burak'ı anlarım ama sonunda Selçuk bile kendine şu sözleri söyletti ya ben diyecek birşey bulamıyorum....

doğru söylüyorsun renkdaş selçuk çöktü iyice,bugün nasıl sahada kaldı anlamadım.

başta teknik heyetin tamamı (taffarel hariç) sırasıyla Burak,Umut,Sabri,Selçuk,Ceyhun,Chejou yollanmalı

Selçuk önümüzde ki sene kendine gelebilir yeniden çok çalışarak, ama burak gerçeten seviyemizde değil, mancini'yide cesur biri atarlı biri bilrdim, geldiğinden beri objektif olucam diye itin dötüne sokacak koca camiayı, ama bu taraftarın sabrı taşarsa mancini'yi nereye sokarlar kendisi bile inanamaz, koca camiayla dalga geçilmez küçümsenemez.

Yeni bir teknik direktör getirmeden önce bu takımdan Trabzon tayfasını ve Sabri, Chedjou vs. gibi herifleri yollamaları lazım. Ben artık hiçbir teknik direktöre güvenmiyorum. O yüzden bu adamlar yollanmalı ki, yeni gelecek teknik adamın istese bile hata yapma şansı kalmamalı.

Gülerek okudum ama sonra anladım ki,ağlanacak halimize gülmüşüm.

hadi selçuk falan tamamda burakın kafasında ki düşünce ne acaba. 1'e1 de kava topunda her maç rakibi iter, 1 metreden gol atmak yerine penaltı nasıl alırım diye çabalar falan. 1 metre bile değil ya 50cm falan.

Futbolcu olsam ve her hafta şöyle goller kaçırsam noktayı koyarım varsın 3-4 sene daha 2milyon € almayayım.

selçugu 6-7e filan veriyorsan satilabilir. hamit o bölgede oynar. buragi zaten saymiyorum. o bizim oyuncumuz degil.

Burak ıle selcuk gıtsın guzelde bırde yerıne gelecek turk oyuncuları soyleseydınız cok guzel olurdu. O tren kactı sene basında hıc transfer yapmayıp sadece 3 tane turk oyuncuyu alsaydık suan kesınlıkle 6 puan farkla bız lıderdık. Alper potuk gokhan tore ve cenk tosun . su 3 adamı alsaydık cok cok rahat sampıyon olacaktık. Neyse artık tren kactı selcuk burak bılemem daha ıyısı bulunursa gonderılsın. Mancını kesınlıkle gonderılmelı

Mevlüt ile nuriyi zorlarsın kaybedecek hiçbir şeyimiz olmaz. Burak ile selçuktan gelen paralarla bunları yapabiliriz. Nuri alışaa kadar yekta hamit falan idare eder orada.

Hayatta çok düşüş gördüm ama Selcuk gibi keskin bir düşüş akıl alır gibi değil,tek başına takımı şampiyon yapabilecek kapasitede bir adamken vasıfsız bir topçuya dönüştü,28 yaşında yürümeye mecali kalmamış,ciddi ciddi sabote etmeye başladığını düşünmeye başladım...

En cok beni yandiran burak ya burak bunun yuzunden en az 12-15 puanimiz gitdi.her burak basligini gorunce kufur edesim geliyor

Burakı forvettte beğenmezken mancinin kanat oynattığını da atlamayalım aynı şekilde sneijderde solda çürütülüyor

Geri
Üst Alt