Burak/Selçuk/Mancini, Sene Sonu "Bye Bye"

Mevlüt ile nuriyi zorlarsın kaybedecek hiçbir şeyimiz olmaz. Burak ile selçuktan gelen paralarla bunları yapabiliriz. Nuri alışaa kadar yekta hamit falan idare eder orada.

Mevlut belkı ancak kısısel gorusum mevlut ust duzey bır oyuncu degıl. Buragı begenmem ancak buragı yerıne aldıgımız adamın senede kemık 20 gol atması lazım, mevlut leblebı gıbı gol atan bır adam degıl. Nurı dortmundta 11 oynuyor mumkunatı yok gelmez. Ne yazık ki turk yeteneklı futbolcu cok az kımse kusura bakmasın. Yabancı sınırının kalktıgı gun bızım turkıyenin bayerni oldugumuz gun olur.

Mevlut belkı ancak kısısel gorusum mevlut ust duzey bır oyuncu degıl. Buragı begenmem ancak buragı yerıne aldıgımız adamın senede kemık 20 gol atması lazım, mevlut leblebı gıbı gol atan bır adam degıl. Nurı dortmundta 11 oynuyor mumkunatı yok gelmez. Ne yazık ki turk yeteneklı futbolcu cok az kımse kusura bakmasın. Yabancı sınırının kalktıgı gun bızım turkıyenin bayerni oldugumuz gun olur.

Dediğim gibi işte şu anki durumumuzdan hiçbir farkı olmaz.Hani yok burak selçuk giderse naparız nereden buluruz düşüncesi ile bu oyuncuların leşe düşüşünü gördük ya. Oyuncuyu para ettiği anda gönderecen hacı hele bunlar Türk ise gözünün yaşına hiç bakmam şahsen.

Admin olacak bide

Adam Manciniye out dior

Of Allahim pf

Selçuk bana göre 2 sene şampiyonlukta en önemli isimdi.Bu sene ya özel hayatında sorun yada başka birşey kötü oynuyor olabilir ama yaptıklarını unutmak ayıptır.Burak istediği yerde oynamamasına rağmen hala gollerde zirvede.İstediğin kadar beleşçi diyin Şikecilerin övündüğü Sow'u 2 yıldır hemen hemen ikiye katlamış (ayrıca aynı pozisyonda oynuyorlar.)Üstüne üstlük yerli isteyen istediğini desin.Mancini için bu sene bişey demek saçma seneyede böle giderse zaten anında istifa etmeli ancak hala istediklerini yapması için yaz kampı ve transfer dönemi lazım.

Burakı forvettte beğenmezken mancinin kanat oynattığını da atlamayalım aynı şekilde sneijderde solda çürütülüyor

sneijder lig başından beri solda oynuyor ve iyi maçlar çıkartıyor. bırakın artık şu fatih terim den kalma şino solda oynayamıyor nidalarını

Burakı forvettte beğenmezken mancinin kanat oynattığını da atlamayalım aynı şekilde sneijderde solda çürütülüyor

buragin kanat filan oynadigi yoq. drogba bundan fazla saga sola gidiyor. bomboş golü atamadi. bu sene çogu oyuncumuz iyi olmasada bu herif en az 10 puanimizi çaldi.

mevlüt üst düzey degil zatende illa o atmasin zaten. top tutup pas alişverişi olan biri. buragimiz gibi hepten boş degil. necati elmanderde fazla atmazlardi attirirlardi. zaten ydegimiz olsun genelde. önde bir forvet yeterli.

SAHADA YÜRÜYEN RUHSUZ KÖPEKLER , TIRNAĞI ETMEZSİNİZ..

lnlp182.jpg

En az 10! Takım kötü tamam da boş kaleye atamıyor, nasıl atacak merak ediyorum..

birde engel oluyor. rizede veysele engel olmuştu. bu maçtada oldu. paşa maçindada eboueye engel olmuştu. defans gibi herif. ama bize. bomboş topu havaya gönderdi. defans yapar bunu.

Sneijderi gibi nesli tükenmekte olan bir playmakeri sola hapsetmek futbol seyircisine hakarettir

ben hollanda maçını kadıköyde izledim stadyumda. maç boyunca hep sola kaydı. bugün 3 forvet olduktan sonra şino yu ortaya aldı ama şino yine sol tarafa doğru kaydı. ya dikkatli izlemiyorsunuz ya da kalıplaşmış playmaker ortada oynar kalıbından çıkamıyorsunuz

Şurada hocaya yeni oyuncuları kullanmaması dişinda1 kere laf etmenisimdir ama benim bile sabrim tasti.. Yahu 1 ton adam aldik 2 sağ bek aldik hala sabri oynuyor. Hajrovici ontoveroyu gindogani ne b.k yemeye aldik çok merak ediyorum. Yedek stoper almisiz koray diye gencecik bir adam hala sahaya 5 yabanciyla cikip chedjouyu kenarda baslatiyoruz. Ne halt etmeye biz bu çocuğu aldik neyin kafasi bu. Yedek stoper de olmayacaksa isi ne. Yaz donemi evrim mi geçirecek. Umut gundogan çok yetenekli ama tecrübesi eksik birini almissin. Bu adam Alplerden de yetenekli yahu kaç macini izlefim gelmeden önce alinsin diye konular actim. Adama ligde 1 dk sans yok. Hala allahin cezasi umut bulut oynuyor Ceyhun oynuyor. Cildirmamak elde değil. Mac içindeki değişiklikleri zaten 5 yasinda çocuğun yapacagi şeyler değil. Chelseaye 4 hucumcuyla cikar dizede snoyu cikarir sabriyi amir burada drogbayi cikarir ceyhunu alir

Adamin aklina da geliyor boyle saz sapan şeyler. Bir fenerliye istediğin adami değiştir desen onun aklina gelmez boyle saçma sapan isler. Deplasmanlarda ligin acil ara en ruhsuz takimiyiz. Hocanin takim üzerinde etkisi yok. Fatih hoca gidip mancini gelince hep olumlu konuşan ben itiraf ediyorum. Evet g.t oldum mancini yanlis secimmis. Kendinizi kandirmayin bir yol olmaz istedigi kadar genç adam alsina mancini ciddi ruhsal sorunları olan bir adam resmen takintili. Su takima messi gelsin burakla baslayip 18 e bile almayabilir çok ciddiyom

Doğru söze ne hacet..

ben hollanda maçını kadıköyde izledim stadyumda. maç boyunca hep sola kaydı. bugün 3 forvet olduktan sonra şino yu ortaya aldı ama şino yine sol tarafa doğru kaydı. ya dikkatli izlemiyorsunuz ya da kalıplaşmış playmaker ortada oynar kalıbından çıkamıyorsunuz

sola kayması ayrı solda çakılı oynaması ayrı, oynattığın sistemde sneijderi sadece sola mahkum edersin hollandanın 4-2-3-1 düzeninde sola kayıyor snejder verimde veriyor çünkü destekleyen bir kanat mevcut, fakat bizdeki gibi kaos futbolu oynatarak sneijderden verim alamassın,adamın yüz ifadesi özetliyor durumu çabalıyor ama bu kadar oluyor

sola kayması ayrı solda çakılı oynaması ayrı, oynattığın sistemde sneijderi sadece sola mahkum edersin hollandanın 4-2-3-1 düzeninde sola kayıyor snejder verimde veriyor çünkü destekleyen bir kanat mevcut, fakat bizdeki gibi kaos futbolu oynatarak sneijderden verim alamassın,adamın yüz ifadesi özetliyor durumu çabalıyor ama bu kadar oluyor

bu maçta ve geçen rize deplasmanında bu kaçan goller atılsaydı şino nun performansı muazzam denecekti, şimdi böyle maçlardan sonra sola sıkışmış oluyor. ben şino nun solda oldukça verimli olduğunu düşünüyorum ki çizgide oynamıyor tam kanat oyuncu olarak zaten. telles ileri geri çalışıyor, şino daha içte oynuyor. en azından benim görüşüm böyle. etrafında daha iyi adamlar olmadıkça şino nerede oynarsa oynasın daha iyisini veremez. burak, drogba, selçuk vs bu performansla giderse 2 kişilik bile oynasa yine bir şey olmaz.

Geri
Üst Alt