Burak/Selçuk/Mancini, Sene Sonu "Bye Bye"

bu maçta ve geçen rize deplasmanında bu kaçan goller atılsaydı şino nun performansu muazzam denecekti, şimdi böyle maçlardan sonra sola sıkışmış oluyor. ben şino nun solda oldukça verimli olduğunu düşünüyorum ki çizgide oynamıyor tam kanat oyuncu olarak zaten. telles ileri geri çalışıyor, şino daha içte oynuyor. en azından benim görüşüm böyle. etrafında daha iyi adamlar olmadıkça şino nerede oynarsa oynasın daha iyisini veremez. burak, drogba, selçuk vs bu performansla giderse 2 kişilik bile oynasa yine bir şey olmaz.

saygı duyarım hocam sneijderde memnun değil ama oynadığı pozisyondan,keşke herkes asıl mevkisinde oynayabilise burak ve umuttan kanat yaratma fantezisine girmesek formayı haketmeyenler kesik yiyebilse,mancini kendi ayağına sıkıyor maalesef ne yapmaya çalışıyor anlamak zor

saygı duyarım hocam sneijderde memnun değil ama oynadığı pozisyondan,keşke herkes asıl mevkisinde oynayabilise burak ve umuttan kanat yaratma fantezisine girmesek formayı haketmeyenler kesik yiyebilse,mancini kendi ayağına sıkıyor maalesef ne yapmaya çalışıyor anlamak zor

mancini nin hataları çok fazla. ona diyecek bir şey yok. ara transfer döneminde mancini "ben daha farklı şeyler bekliyorum" gibi bir şey demişti ama. yönetim anlaşılan yüksek maliyetli transferlere onay vermedi. bende memnun değilim burak ın umut un selçuk un cogunlukla drogba nın performansından, ama eldekiler bunlar maalesef. 7 8 transfer yapana kadar bir sağ kanat alsaydık çok farklı olurdu her şey. alex + sağ kanat. burak ı oynatmasa umut u oynatacak. o da aynı. sabri yi mi oynatsa sağ açık ya da veysel i mi? ortada selçuk u kesip emre çolak ı mı oynatsın adam. bilmiyorum bende anlam veremiyorum bu ısrarlara formsuz oyunculara, elde de daha iyileri yok ama.

burak ve manciniye olabilir derim ama selçuk rotasyona girer her türlü oynar.ille kendine gelecektir bu çocuk.takımdaki her futbolcunun da kendisine saygısı var.

Burda en son elestirilecek isim Mancini. Teknik hatalari var, dogru. Ama bir arena ve deplasman gercegi var. Cok ciddi farkar var bu konuda ve bunun sebebi oyuncular. Yani artik normal degil.

Hadi desek Arena'da da pek iyi oynamadan kazaniyoruz ve deplasmanda sürekli puan kaybediyoruz, Mancini'ye yapilan elestirileri anlarim. Ama tam tersi, Arena'da cok iyi oynuyoruz ve deplasmanda istek sifir. Bu oyunculardan kaynaklaniyor baska aciklamasi O L A M A Z!

Taraftar protesto etsin, birseyler yapsin. Haftaya atilacak tüm gollerde en ufak alkis olmasin.

Kesinlikle katılıyorum, Mancinin ceyhunu oyuna sokup drogbayı almasına ben de kızdım ancak onun dışında adam elinden gelen ne varsa yapıyor

fatih terimin gönderilişinde mancini gelsin diye ağlayan adamlar şimdi mancini gitsin diyo aahahah nası bi kafa yapınız var olm sizin ben bile fatih hocayı desteklememe rağmen manciniden memnunum (hataları tabiki var)

mancini ancak italya milli takımından teklif gelirse gider başkanda lucescuyu getirir gerisi boş hayaller

Sneijder-kaka-Diego döneminde Selçuk klasik 10 numaralarla oynarsa performansı düşer diye çok kez yazdık ama çoğu kişi bişey olmaz dedi,selçuğun etkili olucağı formasyon ilk seneki gibi arkasında melo gibi bi topçu önündede koşan basan hücum oyuncuları,ilk sene önde koşan basan hem elmander hemde necati vardı yanlarında ise emre ve engin olunca Selçuk çok rahattı şu anki sistemde alan kapatmaktan kendini gösteremiyor adam bende çok maçta kızdım bu sene ama önünde 10 numara olduğu zaman Selçuk kendini yansıtamaz

mancini büyük ihtimal sezon sonu kendi gider dedikodular bunu gösteriyor italya milli takimin basina gececek heralde. yeni hoca adayi kim olur bilmem lucescu veya bielsa uygun olur heralde. kim gelirse gelsin veya mancini bu takimda kalirsa da cöp oyuncular gitmeli bunun icinde burak selcuk da dahil

Hoca neden Drogba'yı çıkarmışta Ceyhunu almış , sanki yanında ibra falan oturuyoda adam almıyo.Sahada kimi kötü görüyorsa çıkartıp yerine birilerini almak zorunda Drogba ile çokmu pozisyon üretiyorduk da Drogbasız pozisyon bulamadık.Olay Mancini olayı değil Galatasaray'a isteyerek yada istemeyerek performansı ile ihanet eden futbolcular var kötü tablo bu yüzden Burak,Selçuk,Umut'a yapılan eleştirilere sonuna kadar katılıyorum ama burdaki en suçsuz adam Mancinidir.

Mancini bir sene vermek gerekir.Adam yeni kadro oluşturacak,şu an ki kadro bile onun kadrosu değil.

Hoca neden Drogba'yı çıkarmışta Ceyhunu almış , sanki yanında ibra falan oturuyoda adam almıyo.Sahada kimi kötü görüyorsa çıkartıp yerine birilerini almak zorunda Drogba ile çokmu pozisyon üretiyorduk da Drogbasız pozisyon bulamadık.Olay Mancini olayı değil Galatasaray'a isteyerek yada istemeyerek performansı ile ihanet eden futbolcular var kötü tablo bu yüzden Burak,Selçuk,Umut'a yapılan eleştirilere sonuna kadar katılıyorum ama burdaki en suçsuz adam Mancinidir.

Üstüme toprak atin

Korkak adamlar la bu is yürümez

At sahibine gore kisner

10 deplasmanda galip gelemeyen adama pardon derler

Icerde aslan disarda süt kuzusu

Bunu hocaya sorarlar

Futbolcuya degil

Bu adam 4 ml yi baba sinin hayrina almıyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 üde takımda kalır. burakı kimse almaz 4-5 e bırakacak olsak alırlar ama istediğimiz bonservisi kimse vermez.

diyelim manciniyi gönderdik, kimi getireceksin de "drogba-burak-sneijder" üçlüsünü aynı anda oynatıp sezon boyu yüksek verim alacağız ?

bizim sorunumuz futbolcu tipimiz Fatih Terimde uzun süre bunun sıkıntısını çekti ama aşmayı başarmıştı.

Nankörlük desem değil, sabırsızlık desem değil acayip bir karakterde millet var. 1. yarının ortasında gelen, üst tura çıkaran, içeride gelene geçene 3-4 atan bir antrenör var. Diceksiniz ki bu adam deplasmanda kazanamıyor. Eee Arena da da bu futbolcular oynuyor deplasmanda da.

Şimdi suç kimde burada ?

Nankörlük desem değil, sabırsızlık desem değil acayip bir karakterde millet var. 1. yarının ortasında gelen, üst tura çıkaran, içeride gelene geçene 3-4 atan bir antrenör var. Diceksiniz ki bu adam deplasmanda kazanamıyor. Eee Arena da da bu futbolcular oynuyor deplasmanda da.

Şimdi suç kimde burada ?

Bu sorunun cevabını ve tedavisi ni cozsun diye 4ml alıyor

Hasan Şaş ne demisti bu oyunculari motive etmek cok zor dedi

Hoca motivasyon konusunda çok zayıf

Yazip cizmekle olmuyor

Sahası mizda ayni oyunu oynayinca gorecegi tepkiyi

Yada o taraftar onundeki oynama hazi sorunun cevabı

Hoca hazırlayacak takimi

Maca odaklayacak

Zaten bu takimin deplasmanda yumuşak sertlikten uzak olmasi tamamen motivasyon kaynakli

Bu sorunun cevabını ve tedavisi ni cozsun diye 4ml alıyor

Hasan Şaş ne demisti bu oyunculari motive etmek cok zor dedi

Hoca motivasyon konusunda çok zayıf

Yazip cizmekle olmuyor

Sahası mizda ayni oyunu oynayinca gorecegi tepkiyi

Yada o taraftar onundeki oynama hazi sorunun cevabı

Hoca hazırlayacak takimi

Maca odaklayacak

Zaten bu takimin deplasmanda yumuşak sertlikten uzak olmasi tamamen motivasyon kaynakli

Yapmadığını nerden biliyosun ki ? Adam saha kenarında direkleri yumrukluyor sence 2 çift laf etmiyor mudur ? Deplasman da galibiyetleri kaçırmamızda en büyük payın futbolcularda olduğunu sizde biliyorsunuz ama işin kolayına kaçıp antrenörü suçluyorsunuz.

her beraberlik ve de mağlubiyet sonrası klasik taraftar konusu.bari hoca kalsaydı güzel kardeşim.adam geleli 6 ay oldu az sabretsen ??

Geri
Üst Alt