Burak, Selçuk, Yekta ve Telles ne iş yapar?

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
bu adamlarla bu sene şampiyonluktan bahsetme ihtimalimiz üstüne biraz konuşmamız gerekiyor sahadaki işlevlerini hala anlayabilmiş değilim...

Başlıktaki soruya cevaben:

tumblr_mplagqmopQ1rb27k4o1_500.gif

Yekta ve Telles Anadolu takımında yedek kalır. Selçuk da birkaç maç sonra. Yazık.

özellikle Selçuk.şu karaktersizi savunan fenerlidir ya da Selçuk'un paralı köpeğidir başka birşey değil.Selçuk asla GSaray efsanesi olmayacak asla

Bugün buragi begendim ben kim ne derse desin.lakin penalti bile atamayacak dermani olmayan bitik selcuk ile yekta konusunda ayni dusuncedeyim.telles ise zamanla duzelecektir sonucta kalitesi oldugu gercegini gozardi edemeyiz.

Kötü oynarsın , rezil oynarsın bugün Muslera harici takımın geneli böyleydi ama Selçuk'u ayırıyorum ,

onunkisi kesinlikle formsuzluk ve kötü oyun değil ,

emre karşısında EZİLEN , fenerin sahadaki en efektif adamı olan bu şahıs hakkında artık başka düşüncelerim var !

Yektayı severdim ama bu ne havalar kardeşim sinir etti.

Burak yine bunlarin icinde en karakterlisi, en düzgünü. Yekta'ya yilda 1 milyon euro veriyoruz ama alternatiften öteye gidemiyor. Penalti atacak özgüveni bile yok. Selcuk 1.5 yildir sürünüyor ve zam yapiliyor. Telles ise ortalama bir bek..

bugun AMRABAT oynayamazmiydi? Telles yerine Balta sapini koy ileriye Amrabati sur.. 10 senedir ligtv'yi aliyorum. Bu sene almam ... bitti benim icin. hersey..

Yabancı sınırının bulunduğu bir ortamda;

(i) Yekta kötü bir yedek değil, ligde kart, ceza vs. durumunda 3-5 maç iş yapar, daha fazlasını beklemek hayalcilik olur. Dün çok kötüydü, orası ayrı.

(ii) Burak Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan ve aktif futbol oynayan en iyi santrfor. Dün istekliydi, düzgün bir takımda iş yapar ama kötü takımı tek başına sırtlaması imkansız, bu tip bir futbolcu değil, buna göre değerlendirmek lazım. Ayrıca dün herkes Burak kadar hırslı olsa ve boğuşsa iş farklı olabilirdi.

(iii) Selçuk vaz geçebileceğimiz bir futbolcu değil. Neden bu halde, nesi var bunları gerçekten anlamıyorum, bir şekilde kazanmamız gerekiyor, nasıl yapılır, ne yapmak lazım bilmiyorum. Bu hali çıldırtsa da potansiyeli çok yüksek Selçuk'un.

(iv) Telles'ten ümidim yok, yedek otursun, alan çıkarsa satılsın da çıkmaz. Yerli bir sol bek şart, Balta ile sezon bitmez. Tarık Çamdal dışında yerli alternatif varsa söyleyin, öğreneyim.

Yabancı sınırının bulunduğu bir ortamda;

(i) Yekta kötü bir yedek değil, ligde kart, ceza vs. durumunda 3-5 maç iş yapar, daha fazlasını beklemek hayalcilik olur. Dün çok kötüydü, orası ayrı.

(ii) Burak Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan ve aktif futbol oynayan en iyi santrfor. Dün istekliydi, düzgün bir takımda iş yapar ama kötü takımı tek başına sırtlaması imkansız, bu tip bir futbolcu değil, buna göre değerlendirmek lazım. Ayrıca dün herkes Burak kadar hırslı olsa ve boğuşsa iş farklı olabilirdi.

(iii) Selçuk vaz geçebileceğimiz bir futbolcu değil. Neden bu halde, nesi var bunları gerçekten anlamıyorum, bir şekilde kazanmamız gerekiyor, nasıl yapılır, ne yapmak lazım bilmiyorum. Bu hali çıldırtsa da potansiyeli çok yüksek Selçuk'un.

(iv) Telles'ten ümidim yok, yedek otursun, alan çıkarsa satılsın da çıkmaz. Yerli bir sol bek şart, Balta ile sezon bitmez. Tarık Çamdal dışında yerli alternatif varsa söyleyin, öğreneyim.

Selcugu nasil kazanacaksin ? adam 4. sezonuna giriyor. ilk sezon iyiydi, 2. sezonun son haftalarinda 3-5 mac oynadi, 3. sezon taraftarla resmen alay etti... neyini kazanacaksin ? emre colak kardesimizi kazanalim... Drogba Arda hepsi demistir Emre iyi topcudur... ozguveni ver oynat... vermeyeceksen alternatifi getireceksin arkadas... besiktasin arsenal kadrosuna bak hersey ortada

Bunlara ek olarak Melo ne is yapar ? Sneijder neden takıma bu kadar gec katılır ?

Muslera, chedjeu, semih

Geri kalan bir bok oynamadı, bu dördünü ayırmaya gerek yok.

futbol'da en önemli pozisiyon ön libero'dur. selcuk leshinden kurturalim o bizi ucurur. oynu okadar yavaslatiyor ve manipule ediyorki, inanilmaz.

Geri
Üst Alt