Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırının bulunduğu bir ortamda;
(i) Yekta kötü bir yedek değil, ligde kart, ceza vs. durumunda 3-5 maç iş yapar, daha fazlasını beklemek hayalcilik olur. Dün çok kötüydü, orası ayrı.
(ii) Burak Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan ve aktif futbol oynayan en iyi santrfor. Dün istekliydi, düzgün bir takımda iş yapar ama kötü takımı tek başına sırtlaması imkansız, bu tip bir futbolcu değil, buna göre değerlendirmek lazım. Ayrıca dün herkes Burak kadar hırslı olsa ve boğuşsa iş farklı olabilirdi.
(iii) Selçuk vaz geçebileceğimiz bir futbolcu değil. Neden bu halde, nesi var bunları gerçekten anlamıyorum, bir şekilde kazanmamız gerekiyor, nasıl yapılır, ne yapmak lazım bilmiyorum. Bu hali çıldırtsa da potansiyeli çok yüksek Selçuk'un.
(iv) Telles'ten ümidim yok, yedek otursun, alan çıkarsa satılsın da çıkmaz. Yerli bir sol bek şart, Balta ile sezon bitmez. Tarık Çamdal dışında yerli alternatif varsa söyleyin, öğreneyim.