Burak Sonrası Galatasaray

Burak git artık kurtul bu beter ve nankör taraftardan

Burak Yılmaz ı bıraksak şimdi emek hırsızı diyenler sıraya girecek.Türkiye nin en iyi golcüsü şuan.Taraflı basının Burak Yılmaz a yüklenmesinin sebebide budur.Oyununu tartışabiliriz tabi ama gol yemek sorununu ona bağlamak da abartı.Hakan Balta Sabri Yiğit Aydın gibi oyuncuların yerine 3 kupayıda kaldıracak futbolcular alınmalı.

Takımda gol kıtlığı yaşanır. Takımın en krıtik golcüsü. Allah Kralımızı başımızdan eksik etmesin.

Kesinlikle katılıyorum Burak bir golcünün yapması gereken gol atma işini öyle ya da böyle yapıyor ama sıkıntı şu ben Burak geldiğinden beri sadece bir maç Galatasaray gibi oynadığımızı hatırlıyorum o da iç sahadaki Kopenhag maçı o da zaten bir kerelik bir şeymiş. Onun dışında 2 senedir çok iyi oynadık diyebileceğim bir maç bile yok. Burak kesinlikle kötü bir oyuncu değil ve formda olduğu zaman işte yapabilir ama tek özellikli bir oyuncu Galatasaray da oynayan oyuncunun özellikle ilk 11 oynayan oyuncunun az da olsa her işten bir şeyler kapmış olması gerekir. Mesela Burak, Beşiktaş'ta filan olsa takımının yıldızı olur çünkü oyun planlarını ona uygun yapabilirler ancak bizim öyle bir lüksümüz yok hele hele Sneijder ve Drogba sahadayken bizim futbolumuz iç saha Kopenhag maçı gibi 4-2-3-1 üzerine kurulu olmalı ve Burak oynayacaksa da sadece formayı Drogba'dan kapabilirse santraforda oynamalı.

Burak olmazsa gol atamayız, o gelmeden önce de atamıyorduk hiç. Sayesinde bir iki gol yüzü gördük, Allah razı olsun.

Bence bu 2 forvet sistemden vazgeçmek lazim.

Burak kanatda oynayamaz, ya onu ya Drogbayla oynamak lazim, yaninda'da Hajrovic ve baska bir kanat oyuncuyla oynarsak daha iyi olur takim için.

Burak hala türkiyenin en iyi forveti.

ab kuralı gelse eminim bizim yönetimin satacağı ilk oyuncu olur

ümit karan , hakan şükür ve necatiden sonra hangi dönem gol sıkıntısı çekmedik çok merak ediyorum? burada burağı savunmuyorum ama eleştiriler dozunda değil

drog'un yanına ilie gibi bir golcu lazım. Bu sene basında david villa olabilirdi 5 kaada gitti a.madride

Eğer iyi bir forvetimiz olsaydı çok daha iyi oynardık. Bu Burak ve Umut için geçerli.

Hatta, diğer çoğu yerli oyuncu için geçerli. Sonradan golcü rolünde oynamanın çok sıkıntısını çekiyor oyun içerisinde.

Ben olsam Burak'i 2 Milyon üzeri ilk teklife satardim.

Yerine Cenk Tosun gelse daha faydali olur o derece .Takim en azindan top yapar

Yerli santrafor olarak oneriniz kimdir. Kimi alalım. Özil demeyin:mad:

Gec kalinmis bir topic, acani tebrik ediyorum. Bir an once Burak yeteneksizinden kurtulmamizi diliyorum.

Yaşı 28 tam satılacak zaman.Seneye Avrupa'da çözer zaten Burak'ın hafiften kazma olduğunu değeri düşmeden satmak lazım.

burak ın attığı golleri hiç bizaman kıstas almam. 2m yanındaki adama pas veremeyen fizik kurallarına aykırı şekilde top kontrol eden(dünyada bugüne kadar izlediğim en kötü top kontrolü olan oyuncu), izlediğimiz her maçta saçbaş yolduran adamı izlemek istemiyoruz bütün mesele bu. nekadar gol attığı zerre umrumda değil. sinir hastası yaptı bizi

Geri
Üst Alt