Burak Sonrası Galatasaray

Bir Forvetmiz var ismi lazim degil Serkan'cim..Duran toplarda boy avantajini kullanarak top cikardigi zaman sanki 90 metre depar atip defansa yardim ediyor gibi methiyeler düzenler var Forum'da...:)

abi drogbayi demiyondur inşallah. buraginiz 35 yaşina gelsin adim atamaz. yine söylüyorum drogbanin ölüsü buragin en fit halinden iyidir. bu net. bu herifin yüzünden orta sahadan gol verimimiz düştü.

bold yazman iyi olmuş yoksa okumayamazdım:coffee:her alıntında sacma sapan tarzı laflar kullanmasan artık kardeşim,adam gibi tartışsak güzel olmazmı,konuya dönersek Burakı savunmamın tek nedeni Burak yüzünden 8 puan gerideyiz muhabbeti öyle bir durum yok herkes pozisyon harcıyor,Drogbayı çok severim ama son 3 maçtır laubali tavırlar içinde,ayrıca yönetim yapsın yeni bir transfer Burakı kesecek sonra konuşalım oynatacak adam mı var da biz Burakı savunuyoruz, bir zahmet kıysınlar paraya alsınlar muhammet demiri fln sora yaparız kıyaslamasını

Sırf Türk diye biz bu adama muhtaç değiliz.Savunmada Türk oynatalım ama bu arkadaşı oynatmayalım.Bıktım bu adamdan.Her maç bizi bitiriyor.2 senedir adam akıllı maç oynamadık.Saçma sapan faulleri,kaçırdığı net goller,ofsaytlar ileride bir türlü baskı kuramıyoruz.Ona rağmen baskı kurduğumuzda bu sefer de dar alanda sıfır.

Drogba ayrı konu.O farklı bu farklı.Ben Burak'ın bize gelmesinin büyük bir hata olduğunu düşünüyorum.En azından yazın satılmalıydı.Umarım Mancini yeni transferlerle yedeğe çeker arkadaşı...

abi drogbayi demiyondur inşallah. buraginiz 35 yaşina gelsin adim atamaz. yine söylüyorum drogbanin ölüsü buragin en fit halinden iyidir. bu net. bu herifin yüzünden orta sahadan gol verimimiz düştü.

Baris ben Drogba Burak kiyasi yapmiyorum,yapanda benim gözümde Futbol fakiridir..ama Dogba'nin gereginden fazla abartildigi düsüncesindeyim kardesim...

Nefret ediyorum deyin adam gibi de anlayalım , 'Bonservissiz verilsin, hatta üstüne para verelim' diyenler var. Ne kadar nankörsünüz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Nefret ediyorum deyin adam gibi de anlayalım , 'Bonservissiz verilsin, hatta üstüne para verelim' diyenler var. Ne kadar nankörsünüz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Nefret kelimesinin anlamini biliyormusun güzel kardesim ?

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baris ben Drogba Burak kiyasi yapmiyorum,yapanda benim gözümde Futbol fakiridir..ama Dogba'nin gereginden fazla abartildigi düsüncesindeyim kardesim...

Abi mesela Sow 26 yaşında, Emenike hayvan gibi fiziği var fakat Drogba ile 10 yaş var bu adamların arasında ama aynı katkıyı vermişler nerdeyse,birde fenerin işleyen bir sistemi var bu adamların katkı vermesi çok normal, bizde sistem denen birşey yok Drogba kendi kendine zorluyor ,asist fln yapıyor bu bence abartılması için bir sebeptir yaşına rağmen bu lige fazla bir adam, dediğim gibi kullanamıyoruz biz bu adamı zaten,Alex izlediğim kadarıyla hucüma çok çıkan bir bek Bu iş Drogbaya yarar gibi geliyor inşallah çabuk adapte olur

Dünya'da Burak'ı savunan son 4-5 falan kaldı, arada gol attığı zaman o sayı 10'a kadar çıkıyor ama tükenmeleri yakındır. :D

dogrudur. mesela ben son 2 maçini begenmedim. yorgunlugundan olabilir tabi. drogba olmasa biz şampiyonlar liginde tur atlayamazdik abi. juventus maçlarini bir başina aldi gibi. bütün derbilerde gollerini atti. biz onu dinlendirmiyoruz bile. buragin aldigi parayada bişey demem. yarari olmuştur. illa gitsinde demiyorum. giderse üzülmemde. hep 11 olmasin. son maçta bile ayar etti beni. mesela penalti pozisyonunda topu güzel çekti penalti oldu. bunu hep yapmiyor işte. topu alir almaz vuruyor. en sevmedigim huyuda o.

Dünya'da Burak'ı savunan son 4-5 falan kaldı, arada gol attığı zaman o sayı 10'a kadar çıkıyor ama tükenmeleri yakındır. :D

vvt9vp.jpg

Abi mesela Sow 26 yaşında, Emenike hayvan gibi fiziği var fakat Drogba ile 10 yaş var bu adamların arasında ama aynı katkıyı vermişler nerdeyse,birde fenerin işleyen bir sistemi var bu adamların katkı vermesi çok normal, bizde sistem denen birşey yok Drogba kendi kendine zorluyor ,asist fln yapıyor bu bence abartılması için bir sebeptir yaşına rağmen bu lige fazla bir adam, dediğim gibi kullanamıyoruz biz bu adamı zaten,Alex izlediğim kadarıyla hucüma çok çıkan bir bek Bu iş Drogbaya yarar gibi geliyor inşallah çabuk adapte olur

Ya ben katki vermiyor demiyorum zaten...size en kücük katkilari nasil abartildigi örnekleri ile verdim...Drogba tek forvet oynamayi fiziksel olarak kaldirirmi pek emin degilim..Eldeki aciklarin hic birisi gol atma yetenegi yüksek oyuncular degil..Bence Drogbayi her mac max.60 dakika oynatmak lazim,hem verimi artar hemde Fiziksel sorunlar yasamaz..

Ya ben katki vermiyor demiyorum zaten...size en kücük katkilari nasil abartildigi örnekleri ile verdim...Drogba tek forvet oynamayi fiziksel olarak kaldirirmi pek emin degilim..Eldeki aciklarin hic birisi gol atma yetenegi yüksek oyuncular degil..Bence Drogbayi her mac max.60 dakika oynatmak lazim,hem verimi artar hemde Fiziksel sorunlar yasamaz..

Bizim taraftar birini övmesini de yermesini de bilmiyor maalesef,ya yerin dibine sokuyoruz ya da göklere çıkarıyoruz, Sneijder 2 ay önce leşti şimdi dünyanın en iyi 10 numarası diyenler bile var:)

dogrudur. mesela ben son 2 maçini begenmedim. yorgunlugundan olabilir tabi. drogba olmasa biz şampiyonlar liginde tur atlayamazdik abi. juventus maçlarini bir başina aldi gibi. bütün derbilerde gollerini atti. biz onu dinlendirmiyoruz bile. buragin aldigi parayada bişey demem. yarari olmuştur. illa gitsinde demiyorum. giderse üzülmemde. hep 11 olmasin. son maçta bile ayar etti beni. mesela penalti pozisyonunda topu güzel çekti penalti oldu. bunu hep yapmiyor işte. topu alir almaz vuruyor. en sevmedigim huyuda o.

Bosuna demiyoruz aylardan beri ya dönüsümlü yada bazi gereksiz maclarda dinlendirin diye..arsivlerde onlarca mesajim var dinlndirin diye..Yoksa Burak'a Fanboy'luk yapma pesinde degilim..

burak ne olursa olsun ister ilk 11 oynasın ister yedek beklesin, bu takımda olması gereken oyuncudur. çünkü şuan için ondan daha iyi yerli forvet yok ve yabancı sınırı kalkmadıkça da elimiz mahkum. ha burak bizim için yetersiz ise çekersin kenarıya oynatmazsın. tek forvete dönersin sistemi değiştirirsin vs vs. şuan için gündemimizde forvet transferi var mı? yok. drogba da bu takımın gol yükünü tek başına çekemez. tek forvet drogba ile çıkalım 3-5 maç sonra bu tarz başlıkların aynısı ona da açılır. o zaman ne yapılacak sene sonunda burak yerine değil de drogba yerine üst düzey bu takımın gol yükünü çekecek bir adam alınacak, burak da gerekirse o adamın arkasında yedek bekleyecek.

Arkadaslar suan isteyim ..geri dönüs yapamadigim arkadaslar kusura bakmasin..Birazdan devam ederiz..

açıkcası geçen sene burada burakı eleştirdiğim zaman milletten tepki çeken biri olarak yazıyorum.öncelikle bende burakın takımın temposunu düşürdüğünü düşünüyorum.ancak şurası da bir gerçek var ki takımın bu kadar sıkıntıya girmesinde ki en büyük etken burak değil.arkadaş baros,elmander,necati örneğini vermiş.ancak o dönemde ileride topu tutmamızın ve dönen topları çok kolay toplamamızın ve ileriye atılan topların duvara çarpıyormuşcasına geri gelmemesinin en büyük nedeni o bahsedilen forvetler değil defansı ileri çıkarabilen ujfalusinin olmasındandır.o dönemde oyunu 45-50 metreye sıkıştıran bir Galatasaray vardı.ancak maalesef şu aşamada oyunu bu kadar ön tarafa sıkıştıramıyor ve oyunu çok geniş alanda oynamaya çalışıyoruz.bu nedenledir ki orta sahamız ilk sene vermiş olduğu gol katkısını bir türlü veremiyor.o nedenle bence ujfa tarzı oyunu okuyabilen ve defansı ileri çıkartabilen bir stoper almadıktan sonra maalesef bu sıkıntımız kolay kolay bitmez.

Geri
Üst Alt