Burak Sonrası Galatasaray

Wesley Sneijder kötü oynar : Etrafinda pas atacak adam yok.

Selcuk Inan kötü oynar : Cok yavas oynuyor.

Zaaten Selcuk´un etrafinda farkli oyuncular var.

Didier Drogba kötü oynayip gol atar : En azindan golünü atti.

Burak Yilmaz kötü oynayip gol atar : Gol atmakdan haric katkisi yok.

Wesley Sneijder 90dkk kayip olup 1 gol atar : Nerde ne zaman duracagini cok iyi biliyor.

Burak Yilmaz 90dkk kayip olup 1 gol atar : Sansa bala bi gol attiya vs..

Selcuk Inan ilk senesinde 13 golün 8´sini duran toplardan atmis ( 3 penalti, 5 frikik ).

Gecen sene ise 7 golün 4´ünü duran toplardan atmis.

Yani forvetlerin katksisi ilk senesinde olsa olsa 5 golda olur, gecen senede 3 golde. Yani sira Selcuk´un ilk sezona göre daha defansiv bi görevde oynadigini unutmayalim. Ilk senesinde 3 kulvarda degil, sirf ligde oynuyordu.

Melo ise ilk senesinde 10 golün 4ünü penaltidan, birini uzak mesafeden ( Samsunspor maci ), birini duran topdan sonrasi karambolden ( Eskisehirspor maci ) ve birini durap topdan atmis. Toplam 8 golünü forvetlerin katkisi ve alaksi olmayan posisyondan yani.

Ilk senenin Eboue´si gecen sene ve bu seneki Eboue´den cok farkli. Ilk senesinde istekliydi, artik doydu, simarmaya basladi.

Yani yaziyi okuyanda sanar ki Selcuk o 13 golü Elmander, Necati ve Baros´un süper oyun anlayislarindan dolayi atti yada Melo o 10 golü.

Burak ve Umut hic mi gol hazirlamadilar ? Penaltilari saymasak tabi ki. Hatta her verdigi gol paslari gol mu oldu ?

Ilk senesinde iki teknik kapasitesi yüksek, calim atabilen ve cok kosan kanat oyuncularimiz vardi. Gecen sene ise Hamit Altintop ve Amrabat gibi gürescilerle oynadik. Engin ilk senesinde 3 gol atti bu senede 2 gol atti mesela. Emre Colak ilk senesinde 2 gol atti gecen senede 1 gol atti ( Umut´un o güzel ortasindan sonra BJK´ya karsi ). Fazla degisen birsey yo anlasilan.

Bu isler kahve´deki abileri dinleyip, FM oynayarak yürümez bebeler.

Zamaninda Arda Turan mi Miroslav Stoch´mu konulari acanlarida unutmadik. Arda´yi abartiyoruz, Avrupada oynayamaz hizli degil diyenleride biliyoruz. Oysa ki su anki Arda 2008-2009 Arda´dan daha iyi degil :). Yani yurt disina gidip futbolu ögrenmedi. Degisen olan sadece nankör taraftar kitlesi. Bizde karisina, annesine küfür ediliyordu orada tribünler herseyi bi yana birakip dakikalarca Arda´ya tezahüratlarda buluniyorlar.

Takım önde olduğunda böyle 'göstermelik' presleri çok yapıyor. Birde Kopenhag maçı hatırlıyorum buna benzer. Burada ''bakın ben çok çalışıyorum, çok koşuyorum, pres yapıyorum, bu küfürleri haketmiyorum'' mesajı vermeye çalışıyor. Bu tür presleri milyonda birdir.

Pres de mi yapmasin ?

'Göstermelik pres' nedir ya :D

Hoca kenardan pres uygulayin diyor, o da gerekeni yapiyor.

Amrabat gibi buyuk bir futbol dehasi var iken cakma krali oynatmak neyin kafasidir yaw

Yabancı sınırlaması belasından kurtulursak, Mancini memnun değilse o zaman Burak'ı gönderir, yerine istediği, herkesi memnun edebilecek bir forvet alır, bu kadar basit.

Mancini bir yabancı forvet alsa dahi Burak'ı göndereceğini de sanmıyorum bu arada, bu da benim kişisel hissiyatım.

Burak gibi adamın nesi beğenilmez yahu yapmayın yerine messiyimi getireceksiniz sanki

İnsandan sonra yaşam belgeseli tadında başlık olmuş.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt