Eğer yanlış anlamadıyılsam geçmişte gol kralı olmuş diye eleştirmenin yasak olduğu futbolcu.
Eğer yanlış anlamadıysam yerli olması ve kendisinden daha iyi forvet olmaması sebebiyle eleştirmenin yasak olduğu futbolcu.
Eğer yanlış anlamadıysam eleştirmenin yasak olduğu futbolcu. yani stadyumun içinde, canlı canlı eleştirmek.
Kimse kusura bakmasın, ben burak yılmaz'ı eleştiririm ve bunu yaparken de geçmişe bakmak zorunda değilim. isterse tek başına şampiyonlar ligini kazandırmış olsun. nedir, gol kralı oldu diye doğruları söylemek suç mu oldu? bu kişiyi savunanlar burak'ın aldıyı parayı biliyor mu? burak yılmaz senede 40 maç yapsa alacağı para 3.750.000 euro. o hayranlıkla izlediğimiz snejder burak yılmaz'dan az kazanıyor, bu da bilinsin.
Bu şartlar altında düz mantıkla burak'ın sneijder'den daha iyi oynaması, daha çok sorumluluk alması beklenir. burak hangilerini yapıyor. tamam arkadaş hiç bir şey yapmasın da gol atsın be. e o da yok, bu oyunuyla sezonda en fazla 15 tane atar. alternatifi de yok. biz takım şampiyon olsun diye eleştiriyoruz burak'ı, forvet alınsın diyoruz. adam bana 50 tane gol atmış 20 tane asist vermiş diyor. arkadaş bana ne? bak iyi bak: b-a-n-a-n-e. tff kadrosunda gol kralı olan takımlara ekstra 15 puan mı veriyor, uefa direkt gruplardan mı çıkarıyor? öyleyse allahını seven gökhan ünal'ı, zafer biryol'u bulsun getirsin. öyle değilse de bir zahmet saçmalamayın da sezonu düşünün.
Bugün ne idüğü belirsiz belçika 2. lig takımıyla oynarken atarlanıp seyircinin üzerine yürüyen burak sezon içinde 3 kulvarda neler yapar onu hayal edin. olur lan biz pamuklara saralım burak'ı, gol kaçırınca filan kahvede birbirimizi uyaralım "abii şşşştt" diye, ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. daha geçen drogbayı binlerce fbjkli ıslıkladı da adam sallamadan oyununa devam etti. biz mecbur muyuz eşşek yüküyle para kazanan yerlilerin nazını çekmeye. ekürisi de yana ve geriye pas vererek bitirdiği sezon sonunda ıslıklandı diye formayı çıkarmıştı.
Daha sezon başlamadan soğutmayın insanı takımdan. burak yılmaz 5 sene sonra gider 10 sene sonra da hatırlanmaz bile. 20 sene sonra bu takımı destekleyecek olanlar o burak'ın üzerine yürüdüğü taraftarlar olacak. biraz dik durun.Alıntı