Burak ve Selçuk Takımdan Ayrı Stattan Ayrıldılar

Bizde Avrupadaki gibi maç başi anlaşmalar yapalim. Oynamayan az para kazanacak. Garanti ücret düşük. Maç başi ücret yüksek olmali. Sen bunlara hazir parayi verirsen böyle yaparlar.

Bu olay öyle de çözülmez mesala İspanya'da maç başı diye bişey yok sadece garanti para var.

Uzun boylu olani lazlara, öbürüde şikecilere gitsin.

pazar gecesi dımtıs dımtıs artık

Bu olay öyle de çözülmez mesala İspanya'da maç başı diye bişey yok sadece garanti para var.

Ispanyayi bilmiyorum ama olmasi lazim. Yani benim demek istedigim oynamayan adama 1-2 milyon euro maas vermeyeceksin. Umut 2 milyon aliyor oynadigi süre 2-3 maçi geçmez.

Çok üzülmüşlerdir ondandır ya, umarım gelecek sene ikisini bir arada görmeyiz

Misyonlarını tamamladılar sanırım. Kime hizmet ettiniz, kimden emir aldınız?

Harika bir hayat var onlarin. Biz de üzülüyoruz ve Hafta Sonumouz resmen bitti ama onlar simdi Reynaya falan gidecek ve Parti yapacaklar sonra de 3-4 Kadinlarla 3 Milyonluk evine gidecekler . :)

Müslüman ülkeyiz sözde

İş ahlaki sıfır

Hani derler ya yabanci futbolcu cok para istiyor giderken tazminatini almadan gitmiyor, oyle ama emin olun ki şu Türk futbolcular kadar zarar vermiyorlardir takima.

Yabancinim kötüsü 3 lira ister bi sene oynar ikinci sene oynamaz ücüncü senenin tazminatini alir gider.

Bunlar iki lira ister bir mac var bir mac yok takima katkilari sıfır. Kontratlari tamamlanana kadar kalirlar hatta mumkunse abi abla ayagı cekip ikinci üçüncü kontrati kaparlar. Takima katkilari olmadigi gibi yabanci oyunculara tavir almaktan ve her firsatta aleyhlerinde konusmaktan ( parayi sorun ediyorlar vs) onlarin ülkemizi vurgun yeri gibi gördüklerini düsündüklerini soylemekten geri durmazlar.

Yahu 75 milyonluk ülkeden yurtdisina ihrac edilen oyuncu sayisi 2 bilemedin 3. Bu konuda dunyanin en geri ulkesiyiz. Nedenini merak eden olursa şu Burak la Selcuk un hallerine baksin. Kepazelik ya. Seni insanlar ronaldoya benzetme teveccuhunu gostermis. Yetenek olarak tırnagı bile olamazsin orasi ayri da bari onun kadar mücadele et kos be adam. Nasil insanlarsiniz siz el üstünde tutuluyorsunuz bir dediginiz iki olmuyor, nereye gitseniz saygi sevgi goruyorsunuz, ikramlar hurmetler vs. Ve insanlarin tek istegi aldiginizi milyonlarca euro nin karsiliginda sadece isiniz yapmaniz. Dunyanin en tembel insanlarina dönüsüverdik ya bu Türk insaninin şu halinden cacik olmaz. Ülkece vurdumduymaz gündelikci tembeliz. Ve bu hayatimizin her alanina yansiyor. Bu iki kafadar buna ornektir

cepten

Burak zaten neyse ne de bu Selçuk'un bu hale geleceğini gözümle görsem inanmazdım daha önce.Ya huyundan ya suyundan demişler eskiler.

Tapatalk reyiz

Hakları tabi eylenmek.Nede olsa şampiyonlugumuz ikisi sayesinde gitti.Birisi durmadan gol kaçırır digeride semihe pas vermekten bıkmaz.Bu ikisi lig basından beri hiç oynamasaydı eminimki 8 10 puan fazlamız vardı şuan.Utanmaz haysiyetsiz herifler.

Burak'ı satın aldığımız gün Selçuk'u kaybettik.

Ispanyayi bilmiyorum ama olmasi lazim. Yani benim demek istedigim oynamayan adama 1-2 milyon euro maas vermeyeceksin. Umut 2 milyon aliyor oynadigi süre 2-3 maçi geçmez.

Arda demişti İspanya'da maç başı yok onun için oynayan ve oynamayan arasında bir soğukluk olmuyor diye.

127416_660_320.jpg

Muhtemelen arabadaki kadro bu şekildedir.

Takım otobüsünu niye beklesinler biran önce hazırlanıp gecelere akacaklar

burak selçuk değil mancini suçlu..

selçuk cezalıyken melo-yekta çok iyi oynamıştı durmadan geri pas yapmıyordu takım, selçul cezası bitti hop 11 de..

keza burak..

gol kaçırmasını geçtim sahada her hareketi faul amatör küme topçusu duruşu var..

yedek bıraktığı 2 maç hatırlıyorum mancininin burağı sadece..

performans değerlendirmesini adam gibi yapabilecek bir teknik adam bulamadıkça bugün "selçuk-burak sorunumuz" olur yarın x ve y..

fatih hoca da böyleydi mancini gelince umutlanmıştık ama gelen gideni arattı..

selçuk kesilip yerine umut gündoğan,emre çolak,veysel sarı... pek ala konulabilirdi forvette adam sıkıntısı yüzünden burakla idare etsek gene de bişeyler olurdu...

Selçuk bu hale nasıl gelebildi hala inanamıyorum. Yalnız ilk sezondan sonra hiçbir zaman ilk sezonda oynadığı gibi muhteşem değildi. Yine bundan iyiydi tabii o ayrı.

Bunlar görmek istediğimiz hareketler.Mancini size dur demiyor ama siz kendi sonunuzu hazırlayan hareketler yapmaya başladınız bile.

Geri
Üst Alt