Üye Görüşü Burak ve Selçuk'un Kadro Dışı Kalması Gerekmektedir!

Gökhan Töre silahla bunların ayaklarına sıksa da kurtulsak.

şahsi fikrim burak 1 gün bile bu kulüpte kalmamalı. onu gönderdikten sonra selçuğa en azından yarım sezon daha fırsat verilmesinden yanayım, bi de öyle izleyelim belki düzelir kafa yapısı olarak. olmazsa o da sezon sonu şutlanmalı
Selçuk ölmüş ağlayanı yok.Neyin davasını yapıyorsun sen kaç maçtır şans verdik daha ne zamana kadar şans vereceğiz artık defolsun gitsin şimdi oynayamıyor.

Emir'in 2-3 sene önce Selçuk'la ilgili yazdıkları geliyor şimdi gözümün önüne. Vay arkadaş nereden nereye... Hadi Burak'ın böyle olabileceğini hepimiz bekliyorduk da Selçuk'a neler oldu hiçbirimiz anlayamadık. Kimisi Sneijder'dan der, kimisi Burak'tan, kimisi kız arkadaş der...

Tam yetkiyle Vahid Hocayı getirseymişiz keşke Prandelli nin yerine; adam bir çırpıda duman etti kadrodaki işe yaramazları...Olacağından değil; Trabzon bıraksa bile piyasası yüksek, 15 tane transfer yapacak para da yok artık...

hi-res-163944161_crop_north.jpg

GSCimbom olarak gücümüzü göstermemiz lazim. Kulübe düzgün bir metin ile faks yagmuruna tutalim.

Bütün takım kadro dışı kalır bunlar oynar yine.

bunlardan kurtulmak istediğimiz çok net belli etmemiz gerekiyor sürekli oyundan çıkartana kadar avazımızın çıktığı kadar bağırmamız lazım ki sadece top ayaklarına geldiğinde değil herzaman isim vererek düşününce burağı ıslıklama şansımızın olmadığı farkettim adamın ayağına top değmiyo maç boyu

Bu iki adam da gittikten sonra takım içi yerli çeteleşmesi tamamen son bulacaktır.

Umarım en geç sezon sonu kovulurlar.

Nereye kovuluyorlar ya adamların kapı gibi sözleşmesi var.Bunları alan klüpte çıkmaz 4 yıl elimizde kalır.Paşa paşa paralarını alırlar.Şu aşamada 2 sinide yedege çekmek en mantıklısı.Zaten hiç bir işe yaradıkları yok.

kadro disi birakacaksin ki yerliler anlasin galatasaray babalarin ciftligini olmadini

En buyuk sorunumuz hoca bizim. Once onu bi kovalim. Sonra ulkeyi takimi taniyan yerli bir hoca gelsin. Kim olsa farketmez hepsine raziyim. Sonra yabanci bir forvet alalim, burakin yedekte kalip oynayamadigini gorup mest olalim. Sonrada buraki gonderelim gitsin.

Valla bu iki denyonun takımda kalmasını isteyen Galatasaraylı değildir. Ciddi söylüyorum adamın kanından şüphe ederim! Ben böyle dört ayak üzerine düşen başka bir canlı bilmiyorum.
Adamlar da o kadar ballı ki; 5 senelik kapı gibi sözleşme, istediğin kadar kötü oyna ilk 11, milli takım, medya, uzar gider.............

Burak-Selcuk eyw. artık bizdeki vadesini doldurdu, devre arası satılmalılar ama tek sonunun Burak-Selcuk oldugunu düsünmüyorum.

Mevcut kadromuzda CL standarlarındaki Atletik yapıya sahip kac futbolcu var ? Bence yok, Takımın artık Dinamik oyunculara ihtiyacı var.

Geri
Üst Alt