Üye Görüşü Burak ve Selçuk'un Kadro Dışı Kalması Gerekmektedir!

Açıkçası kadro dışı gerektirecek bir eylemde bulunduklarını düşünmüyorum. Yani kesersin, maç maç 18'e almazsın veya yolları ayırırsın ama ceza olarak kadro dışı bırakacak bir durum yok ortada. Adam kötü oynuyorsa oraya TD diye diktiğimiz şahıslar bunları kesmeli. Bu adamlar silah zoruyla oynamıyor. Sözleşmelerini de zorla yapmadılar. Bana kalırsa yeni yönetim kemer sıkıyoruz deyip öncelikle oyuncuları satmayı düşünmeli. Bizden aldıkları ücretlerden fedakarlık yapmak zor oalcaktır ama bizde oynaamacaklarını anlayınca giderler. Burak'ı hala 1-2 Avrupa kulübü isteyebilir.

10 Senelik Lig tv aboneliğimi bu 2 hain yüzünden kapattırdım.Bunlar gitmedikçe futbol ile de ilgim olmayacak.Herkese Allah sabır versin.

Allah'ın izniyle bu hafta hoca değişince burak efendiyi şampiyonlar ligi kadrosuna almamak lazım. lig daha önemliymiş ya

Birde şöyle birşey var futbol kötüyü gidince suç yabancılarda bulunur. Yeni gelen TD şimdi yabancıları hiç oynatmaz ne kadar kalitesiz yerli var onları oynatır.

Adamlar sanki paşa torunu. Her maç sahanın en kötüsü konumundalar ama yine de her maç 11, her maç 90 dakika.

bencede kalsınlar, yerine furkanla umut oynasın, farketmeyecektir nasıl olsa.

2 yıldır söylüyoruz, forum yönetimi bunu dile getirdiğimiz konuları kilitliyor! Hadi kilitleyin, 4 yemeye devam edelim!

kesinlikle 2 si de kadro dışı kalmalı. ne yazıkki kurunun yanında yaş da yandı. burak selçuk gibi iyi bi oyuncuyu yolda çıkardı. bu buraın takıma geldiği güne lanet olsun. içten pazarlıklı bencil adam takımın toptan içine etti küsmeleriyle,tripleriyle,lobiciliğiyle

Bok kalirlar .. kusura bakmayin .. onu anca taraftar doverek hastanelik ederek becerir ..

Satılmış medya bunlara en ufak bir eleştiride bulunmaz

Bütün suçu hocaya yıkarlar

Esasında bu olaydan bile nasıl bir tehlike içinde olduğumuzu anlamamız lazım

Sadece kadro dışı mı bırakılmalı?

Şimdi burdan bişey yazacam da ömür boyu ceza alırım en iyisi yazmayım..

Abicim neden bunu hiç TV'lerde dile getiren yok, niye niye niye? Medyada bir tane Allah'ın kulu şunu söyleyemez mi, lan 1 tane insan evladı yok mu şu Galatasaraylıları temsil edebilecek, onların duygularına tercüman olabilecek?

onlar bizim evlatlarımız 1 2 şampiyonluğa katkı verdiler artık ömür boyu 3 m euro para alıp yatma hakkı kazandılar zaten sınırda var daha iyileride yok(!) saçmalamayın

+ veysel. yerlerine tranfer bile istemez altyapıdan rastgele 3 çocuk seçsinler bu karaktersizlerden kötü olamaz.

Geri
Üst Alt