burak ve umut'un akılalmaz santrası

Saat farkından izleyememiştim bu maçı, ilk defa bir maçı izleyemediğime bu kadar sevindim.
Kahredici bir maç olmuş resmen. Bu ligde 90.dakikasına 3-2 önde girmeyi başardığın bir maçı vermek akılalmaz bir olay.
Gördükçe utandığım bazı adamlar var sahada. Yazık oluyor taraftara.

Fifa dünya sıralamasında bu 2 mental retarde ile nasıl 29. olduk o da ayrı konu.Fifa bile sinirlenmiş olabilir gönderin şu adamları yoksa sıralamanız 100 e düşer diye.

Ezber baska bişe değil. Muhtemel çizmiştir veya söylemiştir hamzaoglu bunu burak'a. Burak'ta tam çizildiği alana göndermiştir topu. Görüldüğü üzere kafa da topa bakıyor zaten yasin nerde umurunda değil.

İşte bu adam Galatasaray'ın forveti. Geldiğinden beri en verimsiz topunu oynuyor olabilir. nedenini bilmiyorum ama bi an önce toparlansa iyi olur faturanın sağlam kısmı buna girecek yoksa. Taraftar tarafından kesilen faturadan bahsediyorum.

Antalya macı var sanırım milli mac sonrası. Dilerim ilk yari geriye düşeriz şu beyinsizi bi ıslıklarla da kendine gelir.

Ezber baska bişe değil. Muhtemel çizmiştir veya söylemiştir hamzaoglu bunu burak'a. Burak'ta tam çizildiği alana göndermiştir topu. Görüldüğü üzere kafa da topa bakıyor zaten yasin nerde umurunda değil.

İşte bu adam Galatasaray'ın forveti. Geldiğinden beri en verimsiz topunu oynuyor olabilir. nedenini bilmiyorum ama bi an önce toparlansa iyi olur faturanın sağlam kısmı buna girecek yoksa. Taraftar tarafından kesilen faturadan bahsediyorum.

Antalya macı var sanırım milli mac sonrası. Dilerim ilk yari geriye düşeriz şu beyinsizi bi ıslıklarla da kendine gelir.

Bu kafa ile gidersek zaten antalya maçını da veririz bir şekilde

Geri
Üst Alt