Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Gökmen Özdemir: Galatasaray 8 milyon euro bonservis alacak. Bu paranın 2 milyonu Trabzonspor'un olacak. Burak ise yıllık 6 milyon euro (3 sene) alacak.

beyler 8 mi 12 mi ben tam anlamadım kaça gitti bu eleman

Bonservis 8 milyon euro. Yüzde 25 hisse Trabzonspor kulübüne ait. Burak'ın alacağı para ki bu da neden Çin'e gitmeyi kabul etmesini bayağı bir özetliyor; ''bonuslarla birlikte tam tamına yıllık 8 milyon euro.''

Podolski oynar Sinan oynar. Umut var bide maalesef ama böyle devam ederse öldürürüz onu galiba.

NKFVaklınaK

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray ve Burak teklifleri kabul ettiler. Son onaylaşma için Çin ile 6 saatlik fark engel. Sabah yapılacak görüşmelerle imzalar atılır+
Galatasaray 8 milyon Euro alacak. Bu paranın 2 milyonu Trabzonspor'un olacak. Burak ise yıllık 6 milyon euro (3 sene) alacak. ++
Galatasaray'a da Burak'a da hayırlı olsun. Son 1 senesi gergin geçen başarılı bir birliktelikti. Ama ilişki son süreçte çok yıpranmıştı ++
Galatasaray taraftarına düşen yarın Burak'la kendilerine yakışan şekilde vedalaşmak ve Burak'a teşekkür etmektir.

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu
Transfer zamanı eleştirilerine hiç katılmıyorum... Burak'ın zorluk derecesi yüksek maçlarda zaten katkı verdiği zaten enderdir.
Golcüye yılda 4M€ ödeyince seni Avrupa Ligi şampiyonu yapmıyorlar... Koyarsın Podolski'yi öne, Sinan'ı sağa, gayet de iyi oynarsın.
Ayrıca transfer zamanı mı kaldı, seneye Avrupa olmayacağı yüzde 99.. 32+ yaşındaki Burak'a 4M€ ödeyerek mi kurtaracaktı Galatasaray 2016'yı?
5 gün sonra Lazio maçı varsa iki sen sonranın Avrupa katılımını kurtarmak da var... Bu saçma sapan kadrolar bu baskılarla kuruldu zaten

Transfer zamanı eleştirilerine hiç katılmıyorum... Burak'ın zorluk derecesi yüksek maçlarda zaten katkı verdiği zaten enderdir.

Golcüye yılda 4M€ ödeyince seni Avrupa Ligi şampiyonu yapmıyorlar... Koyarsın Podolski'yi öne, Sinan'ı sağa, gayet de iyi oynarsın.
Ayrıca transfer zamanı mı kaldı, seneye Avrupa olmayacağı yüzde 99.. 32+ yaşındaki Burak'a 4M€ ödeyerek mi kurtaracaktı Galatasaray 2016'yı?
15 gün sonra Lazio maçı varsa iki sen sonranın Avrupa katılımını kurtarmak da var... Bu saçma sapan kadrolar bu baskılarla kuruldu zaten.

Adam benim demek istediklerimi yazmış tekrar yazmıyım.

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 9 Min.vor 9 Minuten

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 8 Min.vor 8 Minuten

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 7 Min.vor 7 Minuten

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu
15 gün sonra Lazio maçı varsa iki sen sonranın Avrupa katılımını kurtarmak da var... Bu saçma sapan kadrolar bu baskılarla kuruldu zaten.

Valla sonunda turnayı gözünden vurduk. Çok şükür. Dursun Özbek'e + puan.

Geri
Üst Alt