Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Poldi ve Wesley de yolcu olacak gibi paranın gözü kör olsun

8 milyon tabi müthis normal sartlarda ama iste normal sartlardan bahetmiyoruz arkadaslar. Cin'liler Sow'a 17 Ersan'a 7 vermis adamlar..

Biraz pazarlik yapsak 15 aliriz.

Bir şeyden de memnun ol be nemrut adam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elimize verdiler Umut

Ya isterse 100 bin euro versinler Burak yillik 3 milyon euro para aliyordu ondan kurtulucaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ersan diyip duruyoruz da ersanın pasaportu ile alakalı özel bi durum varmış. bunuda dikkate almak lazım

Gelecek yil 11 su sekilde olmali: Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer(kiralik alalim yine)-Carole-Donk-Selcuk-Bruma-Sneijder-Benitez-Podolski/Sinan

Rezil yönetim rezalet 15 e satacağı adamı 8 vermek ersan bile 7 ye gitti. Soğuttunuz lan. takımdan. Umut golleri çakar artık

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal'miyiz arkadas cinliler gelip istiyor ve 8'e satiyoruz? Adamlarla biraz pazarlik yapsan cikarip 15'i masaya koyacaklar.

Sow'a bile 17 verdiler arkadas. Bi Burak'in istatistiklerini önlerine koyun sunlarin.

arada sana katılıyorum ne adamlara kaç paralar verdiler burak yılmaza yıllık 8 veriyorlarmıs en az 15 olmalıydı

Bu yönetim bu kadar plansiz hareket ediyorya tek takildigim konu bu burda yirtindik santrafor diye anlasilan bu yılı herkes kafasinda bitirmis Galatasarayin amaclari vardir her kulvarda uefa kupasinida dusunmedikleride belli zaten artik dencek bişey yok hayirlisi olsun.

oh be kurtulduk ,kurtulma sırası tarık sabri hamit semih

Not :ucuz gitmiş ya en az 15 olmalıydı.

Son düzenleme:
Neyse sonuç olarak bu kazmadan kurtulduk, parasını boşverelim.

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Artik hakaret edebiliriz cunku futbolcumuz degil

Burak Yılmaz, Beijing Guoan Kulübü ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Golcü futbolcu, bonuslarla birlikte Çin kulübünden yılda 8 milyon Euro alacak.
Güle güle kazma :hat:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Acaba Trabzona verilecek para artmasin diye dusuk gosteriyor olabilirler mi ?

8 cidden Cin piyasasina az. Ama kurtulduk sukur.

ilk mesajı atarken inanmamıştım ama her yer son dakika geçiyor, sanırım bu hıyardan kurtulduk. :asd:

Geri
Üst Alt