Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Burak'tan kurtulduk olayın ciddiyetini algılayamadınız herhalde, boşverin bonservis parasını. Takımın oyununu bozan kazma gidiyor, kurtuluyoruz. Çin diye az dedik ama 8 M € çok iyi para.

Bu arada Antalya 2 oldu :gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

GollllllllldnddnNjwjxjdejnrjdkeenxndkmsnekcnfr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali Ece: "Galatasaray taraftarına Umut Bulut'la sabırlar diliyorum"

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'tan kurtulduk olayın ciddiyetini algılayamadınız herhalde, boşverin bonservis parasını. Takımın oyununu bozan kazma gidiyor, kurtuluyoruz. Çin diye az dedik ama 8 M € çok iyi para.

Bu arada Antalya 2 oldu :gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

burak giderse volkan pala oynar,muhammet yeşilyurt oynar.bu kadar basit.

Yine başladılar Umut diye Burak ne oynuyor sanki?Burak'tan ve kontratından kurtuluyoruz saçmalamayın

Son düzenleme:
Boş kaleye bile gol atamayan Umut'la devam etmeyi, Burak'ı kontrat sonuna kadar izlemeye yeğlerim. Aslında bana kalsa forvetsiz gitmeyi, Umut'a da yeğlerim. Yav bu sezon 10. da olsak, 4. de olsak benim adıma değişen bir şey yok, bari çeri çöpü temizleyelim...

Bugün Burak'ın gitmesine itiraz edenler 3 yıl sonra "34 yaşındaki adam 4m$ para kazanıyor" diye isyan edecekler.

Burakla çok rahattık sanki boş konuşuyo.Bu sene zaten cefa senesi maaş yükünden ne kadar kurtulabilsek o kadar kar
Aynen yillik 3 milyon eurodan kurtulduk hala konusuyo Umutun yerinede Sinan oynar olur biter. Sanki sampiyonluk hedefimiz vardi da Buraki satinca olay oldu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rahat olun beyler umuta felan kalmadik eger burak kazmasi gercekten satildiysa yerine bi forvet felan alir heralde bizim kekolar

Lan manyak misiniz ucuz filan diyorsunuz?
Bu sene satamasaydik bidaha hayatta satamazdik. 2019 a kadar 3m verecektin bu adama. 35 yasina kadar bizde kalacakti demek.
Artik selcuk her topu aldiginda burak salagini aramicak kim musaitse ona atacak.
Her mac gol kacirdiginda agzi acik elleri basinda bu mandayi izlkemicez.
Takimdaki yerli cetesi biraz olsun kirilmis olucak.

Daha ne istiyorsunuz allahdan bela mi?

Geri
Üst Alt