Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

CaePB4FWcAESET6.jpg

8 iyidir gitsin fenerde yeniliyor allahım ne güzel bir gün.

Bu Çinliler nereden buluyor parayi..

Çin temsilcisi Jiangsu, Sneijder için Galatasaray'a 16 milyon euroluk bir teklifte bulundu. |

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar para vermeye tenezzül etmedi de kiralamak istedi. Ne konuşuluyor hala?

Kemiksiz 8m€ her türlü iyidir. + Burak'ın gitmesi paha biçilemez.
Geçen sene verdiler.ayrıca kariyeri ve kalitesi dahi olmayan ersan yedi ediyorsa burak 10 dan aşağı gitmemeliydi.zatwn % 25 i trabzonun. Gerçi yönetim o maddeyi bildiğine emin değilim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim yine beceriksizlik etti.Transfer dönemi kapanmışken 8 milyona santrafor satılır mı.Madem satacaksın forvet kirala bari.

Sabrinin gözleri çekik mekik yaptırsak yine yemezler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan forveteeee

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski santrfor oynamalıdır.

Böylelikle sıkıntı kalmaz.

He yarın ona da 10-15 m verirlerse o da gitsin.

Umut oynar :D

Geçen sene verdiler.ayrıca kariyeri ve kalitesi dahi olmayan ersan yedi ediyorsa burak 10 dan aşağı gitmemeliydi.zatwn % 25 i trabzonun. Gerçi yönetim o maddeyi bildiğine emin değilim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene geçmişte kaldı. Bu sene bonservis vermeye bile tenezzül etmediler. ts'ye para verilecek olmasını geçtim, sözleşmesi boyunca bizden alacağı para cebimizde kaldı. O bile Burak'ın satılması için yeterli bir sebep.

Yahu arkadaşlar sizi gerçekten anlamıyorum. Burak senede en azından 10 golü buluyordu. Sevin sevmeyin savunmalar için büyük tehditti. Şimdi Umutla size mutluluklar derdim ama demeyeceğim. Olum bu gece tarihi bir gece, Buraktan kurtulduk la var mı ötesi :D

Geri
Üst Alt