Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Şino için 20mde anlaşılmış.

Sneijder satılır ise yıkarlar yönetim binasını.

burakın bizden 3.5 senelik alacağı nerden baksan 12 milyon euro dur, bir bunun üstüne daha açıklanmayan bonservisi eklersek nerden baksan 20 milyon euro kardayız.

her türlü iyi transfer zaten bu sene lig treni kaçtı gitti.

burak yerine umut oynamamalı, podolski oynamalı sinan oynamalı.

Son 2-3 senedir Mutlu olduğum dakikalar allahım sen büyüksün ??

Podolski santrfor oynamalıdır.

Böylelikle sıkıntı kalmaz.

He yarın ona da 10-15 m verirlerse o da gitsin.

Umut oynar :D

İleri 3'lümüz Sinan-Sneijder-Podolski olmalıdır. Bu 3 oyuncu değişerek oynamalıdır. Ortasahayı da 3'leme şansı buluruz böylelikle. Selçuk-Donk-Bilal :ka21:

Umut'u da alsalar ya 5 milyon euro yeterli?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok pişman olacaz.yakında burak satılmasaydı diyenler ola cak.lazio maçları mesela

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'ın gitmesine vesile olan her kimse benim için efsanedir :hat:

sneijder 30 m. euro getiren alir. 30 m. euroyu iyi bir hocanin eline vereceksin. Sana bir takim yapar ilk 11 komple yabanci aklin sasar.

yolun acik olsun kutsal portakal.yasattıkların icin eyv.

FB'liler sevincimizi bölmeye çalışıyor provokasyona gelmeyelim rdaşlar

Ya tamam wesley i ben de cok seviyorum herkes gibi ama dogruysa 16m da deli para... Ederini bulan herkes gidebilir. Gitmemesi gereken nando var bitek onun yerini dolduramazsin kolay kolay...

Çok pişman olacaz.yakında burak satılmasaydı diyenler ola cak.lazio maçları mesela

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burak hali sahada bile fark yaratamayacak bos beleş bi adam.Onun yasini tutcak halimiz yok.Umut'ta ayri bi kazma.Sinan ile Poldi yarim sezon idare eder bizi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Marke ‏@demarkesports
Hakan Şükür: "Güzel şeyler yaşadın ve yaşattın.GS için,senin ve ailen için hayırlı olsun.Yolun açık olsun kardeşim"

CaeXR_YW4AIXB0m.jpg

Burak gitmiş ciddiden galiba. Derya balta doğruladı. Hayırlı olsun

NKFVaklınaK

Geri
Üst Alt