Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

8 Milyon Euro'yu az bulanlara sesleniyorum Burak Yilmaz aka Qazma Qral 3 Milyon bile etmez.
Acayip sevindim ben bu habere.Forvetsiz oynuyalim raziyim.

muslera-sinan haric tüm takıma 100 m euro versinler bu sezonu kapatalım :D

Tursun en sonunda bi boka yaradin.Aferin la pezo baskan.

Tamam burak 3 bile etmez orda hemfikiriz de ersan 7 eder miydi?

oyuncu pazarlamayı bilmiyoruz ve bu para çin piyasaası için çok azzzzzz

Bu adam tek gitmez 1-2 güne selçuk'a da sulanırlar dediydi dersiniz

Benim gözümde net bir sekilde UMUT > BURAK.

Bakin ikisi de kazma, ikisi de yetenek fakiri, ikisi de yetersiz. Ama Umut Burak'a göre daha az zarar veriyor bu takima. Umut Burak'a göre zügürt tesellisi, aksini iddia etmiyorum zaten.

Burak'i elden cikarmak Umut'a göre cok daha zorlasacakti eger bu kis dönemi elimizden cikarmasaydik. Neden? Cünkü Burak'in kontrati 2019 yilina kadar. Herif bu yaz 31 yasina girecek, yilda 3-4 Milyon€ kazaniyor. Maddi olarak büyük bir yükümlükten kurtulduk bir kere. Burak'in gitmesi demek yaklasik 20Milyon€ kâr demek (bonservis bedeli icinde).

Umut'a fesh parasi verdik mi defolup gider zaten yazin en kötü. Ama Burak dan kurtulmak o kadar kolay degil.

Benim sahsen bu kis transfer dönemi adina tek istedigim Burak'in defolup gitmesiydi. Zaten Denizli ve Dursun ikilisinin alacagi adamdan hayir gelmez. Varsin yarim sene Umut'a katlanalim. Hadi Umut'u gectim Podolski var elimizde, rahatlikla ileri ucta oynayabilir. Yeter ki Burak dan kurtulalim.

Son olarak da biraz sonra Burak'in defolup gitmesinin serefine bardaklar dolacak, bu gün keyifliyim arkadas. Zaten kötü günler geciriyoruz, böyle iyi bir habere ihtiyacimiz var.

Haa bir de unutmadan söyleyim, bonservis bedeline bu kadar fazla takilmayin. Bedava bile gitseydi yüklü bir kâr elde ediyoruz bu kazmanin gitmesinden hem maddi hem de MANEVI!

Son düzenleme:
Hazır çinlileri bulmuşken floryayı rivayı falan itele büyük başkan

Tamam burak 3 bile etmez orda hemfikiriz de ersan 7 eder miydi?

oyuncu pazarlamayı bilmiyoruz ve bu para çin piyasaası için çok azzzzzz
Burak orada yabancı sayılıyor ama Ersan aynı zamanda Asya (Avustralya) pasaportundan dolayı yabancı sayılmıyor. Çin'de de yabancı sınırı var. Yani Ersan transferi yerli olduğundan dolayı Mehmet Topuz'u 9M verip almak gibi, Burak'ı almakta yabancı sınırının olduğu yerde Tabata'yı 8M verip almak gibi. :D Kısaca Ersan'ın fiyatı da yüksek ama daha karlı.

Burak orada yabancı sayılıyor ama Ersan aynı zamanda Asya (Avustralya) pasaportundan dolayı yabancı sayılmıyor. Çin'de de yabancı sınırı var. Yani Ersan transferi yerli olduğundan dolayı Mehmet Topuz'u 9M verip almak gibi, Burak'ı almakta yabancı sınırının olduğu yerde Tabata'yı 8M verip almak gibi. :D Kısaca Ersan'ın fiyatı da yüksek ama daha karlı.

neyse herşeye rağmen bende sevindim gitmesine az veya çok artık

Muhasebeciligi bi zahmet birakalim. Bedava alsalar dahi helali hos olsun derdim. Buyuk Galatasaray'i cok buyuk bir beladan kurtardilar. Lanet olsun sana Burak, ama en basta seni getirenlere. CL'de final oynayacak havayi yakalamisken yerle bir olduk.

Ben hala tam sevinemedim hocam. Kesin mi?

Resmileşmeden sevinmeyecem yoksa çok kötü çöküntü oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

hakan sükürde yazdi

Hakan baltanin esi Derya balta da yazmisti. Ama nedense 10 dk önce sildi. Anlamadim neden sildi (vallah kendim gördüm

Geri
Üst Alt