Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

aziz yine boş yapıyor şikeyi biz yapmışız durshunada cahil dedi :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olum bi oyuna gireyim dedim ciktim antalya fenere koymus burak satilmis vsy vsy :D :D

hahahahahaa 6-0 diyor şimdide aziz fena bilenmiş :D

Caeh0qvW0AAI6PJ.jpg:large

Hazır çinli enayileri bulmuşken Yasin, Hamit, Emre, Semih, Podolski, M.Denizli'yi de satamaz mıyız be ya. Valla şunların hepsinden toplam 50 milyon euro gelse ne güzel olurdu ama.

Şaka maka takımda ki Türk futbolcular için gelen tüm teklifler değerlendirilmeli dahası menajerler aracılığıyla futbolcu gözetmeksizin çin kulüplerine önerilmeli.

Bu büyük bir fırsat bunu kullanarak düzlüğe çıkabiliriz. Seneye de genç ve kaliteli bir kadro kurulur gereksiz futbolculardan kurtulmuş olmakta cabası.

beni kızdırmasın ona o lafları yuttururum diyor dursuna hahahaha :D

gidecegi yokda insan hayal ediyor.
hayaller güzeldir

Son 3 yılda sneijder ve drogba transferleri dahil alınan en iyi haber..Artık galatasarayın da iyi futbol oynama ihtimali belirdi...

Digiturk'u iptal ettirecektim bu haber doğruysa vazgeçerim.

Şimdi hersey iyi güzelde bu dursun a ne demeli kardeşim neden bu takıma forvet almadiniz la siz hiçmi plan program yapmayı zamanında birşeyleri düşünmeyi beceremiyonuz hey Allah ise bak. Denizli eğer sınanin yerine umutu oynatirsa ozaman hepten sictik şimdiden diyim

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntı yok. Şimdi 4 3 3 e geçme vaktidir. Sinan sağda sneijder solda podolski ilerde

Selçuk...Donk...Bilal
Sinan...Podolski...Sneijder

hadi oğlum resmi açıklamayı yapın ya,Galatasaray'ın milat günü.

Umut-Eren takası yapılıp birde skorer bir yabancı santrfor alınmış olsaydı da gitseydi forvet sorunu kökünden hallolmuş olurdu...Ama buna da şükür tabi...

Aysal' ın soktuğu kazığı çıkardığı için Özbek' e teşekkürü borç bilirim, darısı Tarık' a...

Geri
Üst Alt