Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Rıdvan Dilmen: "Mustafa Hoca ile konuşma fırsatı buldum, Burak gitmeyi çok istemiş. 'Ne yapsam yaranamıyorum zaten' demiş."

la hala forvet diyonuz. Burak varken ne oldu bu sene. Sinan parlamış. Poldi gelecek. Yeter. Bence çok güzel oldu.

Ordada yuhlanir damjanovic mi ne 20 gol atmış onun yerine almışlar yıllık 8 veriyorlarsa en az 30 gol beklerler bundan

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Resmi açıklama da gelsin forma alacağım. Bu kazmadan kurtuluşumuz önemli bir milattır. Bonservis falan hiç önemli değil. Bedava gitse razıydım.

Son düzenleme:
Donk yerine umutu verip ereni alsaydık ne güzel olurdu

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Bu yeteneksizden kurtulmamiz kulup tarihinde bir donum noktasi bazilari daha isin bonservis kisminda hayret birsey yahu

Denizli: "Konyaspor maçında oynamanı istiyorum."
Burak: "Yarınki maçta oynamayacağım hocam. Ben gidiyorum." (Fanatik)

:asd22:

Burak giderse,bece Sinan göndermiş olacak adamın performansı ümit verdi resmen

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu çinliler 1-2 sezon deli gibi para akıtacak sonrasında rus futbolu gibi çeşmeyi kapatırlar.

hazır musluk akıyoken kapları dolduralım.

Burak giderse,bece Sinan göndermiş olacak adamın performansı ümit verdi resmen

azda olsa 6 m euro bonservis kazandık. 3 m euro'da gereksiz yıllıgından kurtulduk. 3 yıllık sözlesmeside cabası..

sinan'lık bir durum yok.

azda olsa 6 m euro bonservis kazandık. 3 m euro'da gereksiz yıllıgından kurtulduk. 3 yıllık sözlesmeside cabası..

sinan'lık bir durum yok.
Ben o anlamda demedim tabi ki,özellikle yıllık ücret daha önemli ve bu saatten sonra Burak ağzıyla kuş tutsa olmazdı zaten gitsin para kazansın bizde kutlamalara başlayalım

Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olması sebebiyle yarın tüm ülkede ofsayt bayrakları yarıya indirilecek.

umut kalan bütün maçlarda 90 dakika oynayacak artık. adamın burnu bile kırılsa oyundan çıkmıyor, poldiyi sinanı forvet düşüneneler hayal görüyor. kalan maçlarda gol sayımızda ciddi düşüş bekliyorum. Bu sezon zaten gitti sorun değil ama keşke zenci forvet almış olsaydık.

dede inadına umutu oynatır artık ne sevindim ne üzüldüm daha iyi fiyata kitlenebilirdi gönderiliş zamanıda yanlış bu yönetim kendini harbi uyanık sanıyor

Geri
Üst Alt