Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

32 yaşndaki qraldan12 kendisi alacaktı 8 de klüp verecek 20 milyon euro kar ettik. haydi hayırlısı

Doğruysa süper..Feda sezonuysa ilk başlanması gerekendir bu kesin...Poldi Umut Sinan sene sonuna kadar yeter

umut kalan bütün maçlarda 90 dakika oynayacak artık. adamın burnu bile kırılsa oyundan çıkmıyor, poldiyi sinanı forvet düşüneneler hayal görüyor. kalan maçlarda gol sayımızda ciddi düşüş bekliyorum. Bu sezon zaten gitti sorun değil ama keşke zenci forvet almış olsaydık.

Gol sayımız niye düşecek yahu, forvetlerin gol attığı mı vardı zaten.

Bi bela dan kurtulsuk. Darısı Umut'un başına.

Bundan sonra ilk 11 oynayacaktır. Her maç baştan sonra yuhlamak gerek.

Ordada yuhlanir damjanovic mi ne 20 gol atmış onun yerine almışlar yıllık 8 veriyorlarsa en az 30 gol beklerler bundan

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Keşke 40 atsa da efsane olsa orada...Çoğunluğun düşündüğü gibi bozuk bir karaktere sahip olduğu kanaatinde değilim. Bizim mevcut oyun formatına hiç uymayan bir forvet tipi idi ve transfer edilmesi baştan yanlış bir karardı. O da gol attığı müddetçe var olabileceği düşüncesine kapıldı bilinçli bilinçsiz; o sebeple de kapasitesi kadar bile fayda sağlayamaz oldu...Hamit mesela, Burak' tan daha çok mu katkı verdi?. Bayılıyoruz günah keçileri yaratıp taşlamaya...

Böylesi herkes için en iyisi oldu. Uzun bir süre sonra takımda bir şeylerin düzeleceğine dair inancım yeniden canlandı adeta; Buraksız nasıl olacağı sonraki mevzu, Burak' la olmayacağı çoktandır belliydi...Yolu bahtı açık olsun...

Madem satılacaktı ucuza bir yabancı golcü kiralansaydı en azından. Podolski forvet oynar bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

yeter lan hala umut mu oynayacak diyen arkadaslar var su forumda. oglum burakin son kullanma tarihi gecti bile, cine yollasak sunu simdiden kar etmis olacagiz. bu sezon 9. bile olmaya raziyim ben yeterki burak gitsinde 3.5 sözlesmesini bitiremesin herif bizde. o para ile muthis bir forvet alinir gelecek sezon icin, sampiyonluk getiren bir forvet alinir be. 3.5 zaten 10 milyondan fazla ediyor, ustune koy 8 milyon euro oh artik

yaz transferlerinde kimse almaz buraki bundan emin olun, simdi satin kafaniz rahat olsun

Poldi-Sneijder-Colak
Sinan

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Umut'u yuhlamak saçmalık. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin.

Burak bu paradan çok daha fazla ederdi Çin pazarında. Bu bir yönetim aczidir.Transfer sezonu bitmisken ve ısrarla forvet almamisken satmak da İsim Burak da olsa yönetimin hain olduğunu gösterir.Bu kada ile bunlar yok pahasına satar Muslera'yi da Sneijder'i de.

Beyin yok herifler de.

premier ige gitse aldıgı paranın yarısı vergiye gidecekti burdakinden daha az kazanacaktı

burak paragöz degildir diyen terim paragöz degildir diyenlerle aynı kisiler

ve ikiside para için yapmyacagı şey yok

premier ige gitse aldıgı paranın yarısı vergiye gidecekti burdakinden daha az kazanacaktı

burak paragöz degildir diyen terim paragöz degildir diyenlerle aynı kisiler

ve ikiside para için yapmyacagı şey yok

abi sana soruyorum
bu turk milleti yani biz hepiniz hangimiz paragoz degiliz ki ulke olarak?

keske iki hafta önce gitsede ondan gelen para ile sağlam bir santrafor alsak.

ne ise bu dakikadan sonra umut'ada lafım yok, sezon sonuna kadar idare eder, yuhalamak yakısmaz artık.

ulan adam o kadar paraya gider tabi, bizim kıçı kırık gurbetçiler bile 'ehhheeh sizin orda 100 milyar olan arabaya ben 7bin euroya biniyorum eheheeh' diye artistlik yapmaya bayılıyor. Bunun gibi adamlar milyon dolarlar karşısında benligini bile satar, burak'ın yaptıgı doğal

abi sana soruyorum
bu turk milleti yani biz hepiniz hangimiz paragoz degiliz ki ulke olarak?

herkes paracı dogru ama benim anlatmak istedigim başka şeydi

burak karaktersiz bir adam aynen lincoln gibi böyle adamlar için takım ruh arkadaslık vs degildir önemli olan

menfaati için yapar herşeyi adamın karaktersiz oldugunu bilmeyen görmeyen anlamayan kalmamıştır zaten

futbolculuguna zaten lafım yok hiçbir özelligi olmayan forvetmi olur :)

sabri burak ve hamza dengesizi kadar taraftarın sövdügü adam hatırlamıyorm yıllardır

yalnız,ultra satılıklar fena üzülmüştür şimdi görün bakın tribünlerinde protesto ederler

Geri
Üst Alt