Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Rıdvan Dilmen: "Mustafa Hoca ile konuşma fırsatı buldum, Burak gitmeyi çok istemiş. 'Ne yapsam yaranamıyorum zaten' demiş."

bu aslinda baya üzücü birsey.

Tamam kötü seyleri cok oldu ama yinede bize bayagi katki sagladi. Hicte burada denildigi gibi olmadi. Gecensene bizi nekadar sinir ettiysede okadar cok macta tek basina aldi adam - ( 2x Akhisar,Antep,Bursa aklima hemen gelenler olarak. )

Ne olursa olsun son 3 sezonunda okadar kupa kazandiysak Buragin payi cok büyüktür bunda. Yinede gitmesi gerek artik. Taraftarla baglari koptu. Ne kendisi icin nede bizim icin hayirli bir istir dahada

CaexHHWUkAAyaaG.jpg:large

Burak Yılmaz ‏@yilmazburak17 13 dk.13 dakika önce
2b50.png
2b50.png
2b50.png
2b50.png

Giderayak şov yapıyor yine puşt herif :)

Ersan kıyaslaması yanlış;

1. Ersan Asya passportlu, en belirleyici faktör bu.
2. Burak' tan çok daha düşük bir kontrata sahipti.
3. 2 yaş daha genç.

Hem ''Allah kahretsin, bu adam topçu mopçu değil; 2019 Haziran' a kadar başımıza kalırsa yandık'' diye inleyip, gitmesi sözkonusu olunca da bonservis bedelini beğenmeyenler konuyu bir daha düşünsün...

o 4 yıldız paylaşması hiç iyiye işaret değil ulan sakın yatmasın sakın

gider ayak bizi korkutmaya çalışıyor bence 4 yıldız filan paylaşarak.

Resmi bildirim gelsin rahatlayalım. Bu saatten sonra gitmezse kendimi toparlayamam.

yahu 4. yıldızı kazanarak tarih yazdık elveda diyor beni unutmayın diyor

Bi baktik kaliyor :38573:

Trabzonspor'a pay vereceksek eğer bu transferi satış değil de kira olarak gösterelim. 8-10 milyon neyse artık kiralama ücreti olarak gösterip satın alma bedelini 0 lira olarak gösterelim böylelikle Trabzon'a da para kaptırmamış oluruz :D

Burak ın gitmesini ben de isterim ama transfer sezonu kapandığına göre, Denizli Poldi yi santrafıor oynatmayacağına göre Umut tek forvetimiz şu an. Ve ben Umut u forvette görünce nefesim falan daralıyor artık. Burak en azından balla malla atıyor gol. Bu Umut salak salak koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor.

1 milyon bonservis+ 7 milyon euro bonus( 1 maç oynarsa) yapın
Ts ye 250 bin euro verin

Tapatalk

Burak ın gitmesini ben de isterim ama transfer sezonu kapandığına göre, Denizli Poldi yi santrafıor oynatmayacağına göre Umut tek forvetimiz şu an. Ve ben Umut u forvette görünce nefesim falan daralıyor artık. Burak en azından balla malla atıyor gol. Bu Umut salak salak koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor.

Abi bu sene gitti zaten avrupa mavrupa yalan göndersinler alayını selcuk burak. muslera ve sneijder e 20 30 teklif gelmediği sürece tutulsun şutlasınlar geri kalanı koyarız forvete paftan bir genç oynasın sinan falan idare ederiz bir şekilde arkalarında sneijder olduktan sonra eşşeği koysan gol atıyor ki buna örnek bol konuşturmayın daha fazla beni :d

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt