Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Resmi bildirim gelsin rahatlayalım. Bu saatten sonra gitmezse kendimi toparlayamam.

Toparlayamayacak kadar dağılmasam da benzer duygular içindeyim. Uzun süredir ilk defa takımda bir şeylerin olumlu yönde değişeceğine dair yeşeren ümitlerim heba olacak...

Kurulduğundan beri devam ettirdiğim Lig TV üyeliğimi bile geçen ay sonlandırdım, adeta tiksinmiş durumdayım takımın oynadığı futboldan, son iki şampiyonluk sezonunda dahi geçerli bu durum üstelik...

Burakin savunulacak tek bir yani kalmadi hocam. Boyle seylere kafa yormayin.

Yerine Ched'i koysan bu takimda 9 gol atardi zaten.

vallahi zor atardi. Neyse benim zoruma giden sey. Niye 1-2 hafta önce satmadiniz.

En sacma sapan zamanda satiyorlar. Yani harbi daha gerzekce bir zaman bulamadilar. Ya avrupa sampiyonasini beklersin , daha cok cikarirsin, yada erken yollayip forvet alirsin

Bir an önce resmi kap açıklaması gelse de rahatlasak.Hala çok korkuyorum son anda bir aksilik olacak diye.Bir de bazıları Umut'a kalacağız diyor ama en fazla yarım sezon Umut'u izleyeceğiz ama 2019'a kadar Burak'a ödeyeceğimiz paralardan kar etmiş oluruz ve üstüne bir miktar para kazanmış oluruz.Ayrıca Burak Yılmaz'ın triplerinden de kurtulmuş olacağız.

Resmi açıklama gelmeden inanmam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Icimden bir ses cok kotu seyler olacak diyor.

Bu transfer gerceklesmezse artik diyecek birsey yok.

8 net elimizde kalan olsa cin liler 2 de trabzona odese yani toplam 10 :)
Burakin hayvan gibi kontratindan ve tribinden kurtulduk..

CaeySEFXEAELa3Z.jpg

Çin bayraginin yildizi onlar. Panik yapmayalim

Belamısın lan..**ktir git işte istemiyoruz seni... Ruhsuz karaktersiz yüzsüz

Bu adamı taraftar göndertti! Net!
Sırada Selçuk, Umut, Semih, Eray gibi çapsızlara geldi. Diğer işe yaramazlar zaten sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Hem o kadar ücret al, hem de taraftarla dalga geçer gibi oyna. Öyle ya; Galatasaray 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman!

İnşallah bu dönemde Sinan Gümüş gibi Volkan Pala'da şans bulur.

GİTMEZ..... bu haberleri bilerek çıkarttırıyor..

Bu adama 15 milyon euro verseler yönetim yine satmaz onu..

Gideceğine gram ihtimal vermiyorum

Bu adamı taraftar göndertti! Net!
Sırada Selçuk, Umut, Semih, Eray gibi çapsızlara geldi. Diğer işe yaramazlar zaten sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Hem o kadar ücret al, hem de taraftarla dalga geçer gibi oyna. Öyle ya; Galatasaray 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman!

Yahu inanmayın gitmez hiçbiryere..

Umut-Burak-Drogba-Elmander-Baroş
Umut-Burak-Drogba-Elmander
Umut-Burak-Drogba
Umut-Burak
Umut.

Satilmasina cok sevindim ama,bu aptal yönetim neden bunu 1 kac hafta önceden halledip en azindan Fransa liginden gnc bir forvet almadi ,onu anlamiyorum?

Satilmasina cok sevindim ama,bu aptal yönetim neden bunu 1 kac hafta önceden halledip en azindan Fransa liginden gnc bir forvet almadi ,onu anlamiyorum?

Para odememek icin.

GS i kucultme misyonu icin en uygun herifi koydular koca GS baskanligi koltuguna.

Adamin kendi kucuk, vizyonu kucuk olmasi sebebi ile guzelce GS i kucultuyor haysiyet yoksunu! :( :(

Geri
Üst Alt