Burak Yılmaz Beijing Guoan'a Transfer Oldu İddiası

Grosskreutz skandalını yaşamış kulübüz. Resmi açıklama gelmeden bize rahat yok.

komik olan ne. Burak gitti, Sinan sakatlandı, Umut zaten malum. İmkan varsa hangi taraftar transfer istemez ? Bi ara forumda konuşuldu "bonservisi elinde olan oyucular transfer yapabiliyor" diye , ben de bunu sordum foruma imkan var mı diye.

2015 sezon başlangıcından bu yana en fazla 1 takımda oynamış ve boşta olan bir oyuncu varsa yapabiliyoruz renkdaş. Hücum oyuncusu olarak robinho ve samaras olabilir yani. Samaras belki bir elmander etkisi yapabilir. Aslında düşünmesi lazımdı yönetimin

komik olan ne. Burak gitti, Sinan sakatlandı, Umut zaten malum. İmkan varsa hangi taraftar transfer istemez ? Bi ara forumda konuşuldu "bonservisi elinde olan oyucular transfer yapabiliyor" diye , ben de bunu sordum foruma imkan var mı diye.

2015 sezon başlangıcından bu yana en fazla 1 takımda oynamış ve boşta olan bir oyuncu varsa yapabiliyoruz renkdaş. Hücum oyuncusu olarak robinho ve samaras olabilir yani. Samaras belki bir elmander etkisi yapabilir. Aslında düşünmesi lazımdı yönetimin

şu resmiyete kavussun artık. vazgecerler diye tırsıyorum. baslarız yılbasına siz imzalayın

Sunun kapi gelse de rahatlasam

Ne bitmez yilbasiymis arkadas. Nefretimsin Buraq.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tipini sevdiğim daha defolmadimi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav daha neden gitmedi bu adam çakma habermiydi belki birileri çıkar dur gitme falan der diye bir ortammı yaratmaya çalıştılar?

Gidecegine hala inanmiyorum.

Bu arada Cin takimi L.Adriano icin tekliflerini yükseltmis.

Nedense Burak'ın gidişi imkansız gibi geliyo bana, bi şekilde yine takımda kalacak hissi var. Resmi açıklama gelmesini falan beklemiyorum. Garip bi umutsuzluk var içimde.

D5803 cihazımdan gönderildi

Baslayacagim maymun yilina ha alin lan sunu

Geri
Üst Alt